Stolt adoptivmorsa
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2016-02-19 Piela svarade i tråden: Problemfrukostar:
Tack för alla inspirerande svar! Jag har fått många tankar och nya ideer och även lite bättre förståelse för hans brist på matsug tidigt på morgonen!

2016-02-03 Piela svarade i tråden: adoptivbarn från fosterhem: Hej, Jag skulle rekommendera dig att gå med i adoptivgrupper på tex Facebook. Där finns allmänna för alla som är intresserade av adoption tex Adoptionsgruppen som jag upplever har mycket mer kunskap än Familjeliv.
2016-01-26 Piela svarade i tråden: Problemfrukostar:
Pastella: Tråkigt att höra att han inte vill smaka. Till och med jag tycker att havremjölkssmoothie är riktigt god och fördelen är ju att den blir söt och god även utan tillsatt socker.

2016-01-26 Piela svarade i tråden: Problemfrukostar:
Kerubmamman: Han har inte gått ner i vikt men väger lite. Lillebror som är tre år yngre (adopterade bröder) väger bara omkring 2 kg mindre än storebror. Helt olika kroppsform på dem båda.2016-01-26 Piela svarade i tråden: Problemfrukostar: Pastella: Jo den gillar han... och mamman är lite för snål att köpa den till vardags. Dom är ju tokdyra. Min kille älskar sötad Oatleys havregurt men ogillar den naturella. Jag gillar inte att ge bara sötade.
2016-01-26 Piela svarade i tråden: Problemfrukostar: Ja, sextiotalist, jag börjar närma mig den insikten. Men det har skett gradvis och är först nyligen som jag börjar känna mig lite mer säker på att han troligen hör till den kategorien.
2016-01-26 Piela svarade i tråden: Problemfrukostar: Trigga hungern i sängen - Det ska jag pröva.
Korv- Ja det är kanske dags att prova det lite mer regelbundet igen...
Matsäcksmacka- Ja det är ju ett alternativ som jag tänkt, men slagit bort för att jag inte vill uppmuntra.
2016-01-26 Piela svarade i tråden: Problemfrukostar: Jag har prövat smothie men han dissade den då jag istf havremjölk använde naturell havregurt för att göra den lite "rikare". Jag ska göra ett nytt försök med den vanliga fruktsmothien jag brukar göra.
2016-01-26 Piela svarade i tråden: Problemfrukostar: Han klarar sig bra som jag förstår fastän de bara får frukt i förskoleklassen. Han är hungrig när han kommer hem vid 12 men inte vrålhungrig så han klagar. Ett mysterium för mig som måste ha.
2016-01-26 Piela svarade i tråden: Återigen - TV/Data-spel: Jag har en sexåring(+ en tre-åring som inte får spela). Vi begränsar honom till 3 speltillfällen i veckan a 30 minuter. Vi har medvetet valt att inte införskaffa Platta eller tv-spel.

Innehåll