0 Följare 0 Följer

Purple Haze of Sweden

Övrigt

Purple Haze of Sweden... hör hemma i Kalmar och på Öland. Öland även känt som "Solen och vindarnas ö".

Jag är en mogen man med största intresse av ROCKMUSIK - allt ifrån Betales, Rolling Stones, Jimi Hendrix, Led Zeppelin, Pink Floyd, Deep Purple, Black Sabbath, David Bowie, Madonna, Jean Michel Jarre, John "Mahavishnu" McLaughlin till Rammstein och Metallica.

Resor-, sol och bad. Älskar att åka jorden runt och upptäcka nya intressanta platser.

Djur- och natur. Bor på landet i stor fastighet med sjötomt vid Kalmarsund och har bl a sex underbara katter.

Bil- och MC tillhör även mina intressen. Helst gamla jänkare men till vardags kör jag faktiskt en europeisk bil.

Lever singel fast jag skulle inte tacka nej till ett förhållande med en yngre charmig tjej som jag skulle kunna bilda familj med.

Cheers...

Ålder

52 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2024-05-01 Purple Haze of Sweden svarade i tråden: Sveriges sexigaste kvinna?: En tjej jag personligen tycker är väldigt sexig är den här tjejen från Göteborg som hängt med mig på flera resor senare år. Trots att jag gott och väl skulle kunna vara hennes farsa.
2024-05-01 Purple Haze of Sweden svarade i tråden: Är det rättvist att kvinnor blir oattraktiva med åldern?: Vore intressant att få reda på om du (TS) lever i ett förhållande med en man dvs om du är sambo eller gift ELLER om du lever singel?
Har inte läst mer än första inledande inlägget så jag har inte.
2024-05-01 Purple Haze of Sweden svarade i tråden: Lärare propagerar att alkohol är farligt, sonen rädd att jag ska dö: Misstänker att både TS och de allra flesta som svarat i denna tråd är mer eller mindre alkoholiserade föräldrar, eller i vart fall alkoholberoende föräldrar. Föräldrar som lever ett gulligt förhållande.
2024-03-24 Purple Haze of Sweden svarade i tråden: Berätta för henne att pappan röker hasch?: Du har ju självklart helt rätt i att jag inte vet vem du är och dessutom gör väl dina inlägg dig väldigt oseriös. Och de allra flesta i den här tråden som presenterar sig son "Anonym" vilket enl mig.
2024-03-24 Purple Haze of Sweden svarade i tråden: Hur skulle ni välja bo? Dyrt o fint eller mer hanterbart?: Är frågan vad jag har för drömboende?

I så fall, ju längre ut på landet som möjligt på grund av all kriminalitet inne i stora och mellanstora städer.

Och bosätter jag mig långt ut på.
2024-03-24 Purple Haze of Sweden svarade i tråden: Sover ni med pyjamas/nattlinne?: Vanligtvis naken. Utom på sommaren när jag är för snål för att sätta på ACn och sover utomhus. Med utomhus är alltså på en madrass jag lägger ut på terrassen och då drar jag.
2024-03-24 Purple Haze of Sweden svarade i tråden: Berätta för henne att pappan röker hasch?: Men du tycker det är ok att dricka alkohol typ ta en öl eller ett glas vin, eller ännu värre ta en drink med starksprit i om man har barn i samma lägenhet?

Det finns väl redan tillräckligt många undersökningar.
2024-03-24 Purple Haze of Sweden svarade i tråden: Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?:
Jag ska inte dra detta i långbänk utan ge ett kort och enkelt svar >>> NEJ! 

2024-03-24 Purple Haze of Sweden svarade i tråden: Vad har du på dig nu?:
Ett lugnt regn faller över Kalmar så jag är inomhus med ett par gympabrallor och en tunnare lättare ulltröja.