0 Följare 0 Följer

Seven Costanza

Debattör

-

Ålder

37 år

Civilstatus

Sambo

Personlighet

Ambitiös     Glad     Neurotisk     Omtänksam     Tänkare     Töntig    

Intressen

Ekonomi     Musik     Resor    

Musik

Indie     Pop     Rock    

Aktivitetsflöde

2020-08-18 Seven Costanza svarade i tråden: Vad fick ni i föräldrapenning?: Det gör hon ju inte. Taket för föräldrapenning nås när man har en lön på ca 39400 per månad före skatt.

TS: vet inte vad som är fel men har du räknat på fem eller sju dagar per ve.
2020-08-17 Seven Costanza svarade i tråden: Nekad föräldrapenning?: Slösa INTE föräldrapenning 60 dagar i förväg om du inte behöver pengarna för sin försörjning! Du kommer mest troligt ångra dig för de flesta vill snåla så mycket de kan med föräldradagarna.
2020-08-09 Seven Costanza svarade i tråden: Hur många barn vill du ha?:
Barn som föds i Sverige av utländska föräldrar blir inte automatiskt svenska medborgare. Men i övrigt instämmer jag i att exempelvis flerbarnstillägget inte direkt gynnar integrationen.

2020-08-08 Seven Costanza svarade i tråden: Klassiker för barn:
Böckerna om mumintrollen är en klassiker för svenskspråkiga - den är ju skriven på svenska i originalspråk (Tove Jansson var ju finlandssvensk).

2020-08-07 Seven Costanza svarade i tråden: Hur många barn vill du ha?: Röstade på tre utifrån att enligt TS inte behöva ta hänsyn till några som helst faktorer men utifrån de faktorer som finns i vårt liv blir det troligen bara ett, och det blir bra det med.
2020-07-27 Seven Costanza svarade i tråden: ”Bara” ha ett barn: Kände som du när min son var bebis och känner fortfarande så fyra år senare. Här blir det nog inga fler och sonen har aldrig ens pratat om syskon så jag har inte dåligt samvete över det.
2020-07-16 Seven Costanza svarade i tråden: Hur många årstider har ditt år?:
Känns som att det mest är vinter för jag har lika tjocka koftor från oktober till april, fryser alltid. Sedan möjligen en minivår i maj, sommar i juni-juli och sensommar augusti, höst september.

2020-07-15 Seven Costanza svarade i tråden: Ett barn eller två? Vi är oense..: Aha, hoppas det går hela vägen den här gången då! Jag hoppas att din man kan ta ledigt en del - det är en stor anledning till att jag inte är sugen för jag kände att han bara fick -det göttiga- med.
2020-07-15 Seven Costanza svarade i tråden: Stort och dyrt eller mindre och billigt?:
Jag skulle själv aldrig vilja bo i kollektiv men då förstår jag hur ni tänker och det är säkert ett bra alternativ för er.

2020-07-15 Seven Costanza svarade i tråden: Ett barn eller två? Vi är oense..: Grattis till graviditeten! Vi har inte heller bråkat om det utan min man har tagit upp frågan två gånger men tänker som din man att jag har veto för det är min kropp. Min man gjorde och gör vad han kan när.

Innehåll