0 Följare 0 Följer

Viennah

Planerar barn

Väntar första barnet, en graviditet som inte verkar gå helt på räls... Läs mer på min blogg:
graviditetiallsinnakenhet.blogspot.com/

Ålder

35 år

Civilstatus

Förlovad

Aktivitetsflöde

Igår 19:51 Viennah svarade i tråden: Vi änglamammor som vill bli gravida efter abort, MA & MF: Hej!

Tack för frågan <3 jag mår ok. Verkar ha läkt samt fått igång första mensen sen skrapningen. Så hoppas kroppen återgått till det normala nu. Vi kommer sätta igång och försöka.
2019-10-28 Viennah svarade i tråden: Vi änglamammor som vill bli gravida efter abort, MA & MF:
Va underbart att höra, tack för att du skänker lite hopp <3

2019-10-24 Viennah svarade i tråden: Vi änglamammor som vill bli gravida efter abort, MA & MF: Tack snälla du för svar. Ja jag får kolla upp om det fortgår en längre tid. Idag verkar det som att det börjat minska så hoppas det fortsätter så. Ja, jag instämmer att det känns skönt att.
2019-10-23 Viennah svarade i tråden: Vi änglamammor som vill bli gravida efter abort, MA & MF: Beklagar att även du behövt genomgå detta. Blödde du länge efter skrapningen? Blött i 2,5 v nu. Känner mig så orkeslös. Ja man känner sig orolig för vad som komma skall.
2019-10-23 Viennah svarade i tråden: Vi änglamammor som vill bli gravida efter abort, MA & MF: Tack för svar! Känns skönt att höra att det är normalt. Snart inne på 3 v nu ju. Mår ok, vissa dagar sämre men började jobbade veckan efter skrapningen. Känner mig väldigt trött å matt bara.
2019-10-21 Viennah svarade i tråden: Vi änglamammor som vill bli gravida efter abort, MA & MF:
Jag blöder fortfarande, gått 2 v så kanske är normalt... men man vill ju bara att kroppen ska komma igång igen. Tycker det konstiga är att det varierar så i mängd, är det så för dig med?

2019-10-14 Viennah svarade i tråden: Rätt till IVF efter avbruten graviditet?: Tack <3 nej det vi gått igenom önskar jag inte någon... ja är väl lättast att ta kontakt med kliniken om vi känner behovet av att få hjälp. Tog lång tid att bli gravid så vet ju inte hur.
2019-10-14 Viennah svarade i tråden: Rätt till IVF efter avbruten graviditet?:
Ja kommer såklart försöka själva men hade innan detta skett försökt bli gravida länge, så om det drar ut på tiden denna gång undrar man ju vad som gäller såklart.

2019-10-13 Viennah svarade i tråden: Vi änglamammor som vill bli gravida efter abort, MA & MF: Tack snälla <3 trist att höra att det även var er första graviditet men vi kan ju i alla fall glädjas åt att vi kan bli gravida.

Tyvärr blev denna vecka ännu jobbigare då jag började blöda.
2019-10-09 Viennah svarade i tråden: Vi änglamammor som vill bli gravida efter abort, MA & MF: Jag vet vad du går igenom <3 Gjorde en medicinsk 2-stegsabort i måndags efter att KUB i v 13 visat extremt bred nackspalt, och 1 vecka därefter - efter att jag fått göra ett moderkaksprov - kom det fram att bebis hade det.

Innehåll