0 Följare 0 Följer

Viennah

Planerar barn

Väntar första barnet, en graviditet som inte verkar gå helt på räls... Läs mer på min blogg:
graviditetiallsinnakenhet.blogspot.com/

Ålder

36 år

Civilstatus

Förlovad

Aktivitetsflöde

2020-03-06 Viennah svarade i tråden: Någon som testat negativt på ruvardag 12 och sen plussat?:
3 försök ingår då iaf och detta var försök nr 2...

2020-03-06 Viennah svarade i tråden: Någon som testat negativt på ruvardag 12 och sen plussat?: Mm, Också läst det. jag pratade med kliniken förut också då vi inte hade fått besked kring de övriga äggen om de överlevde frysning eller ej, sa då att jag tjuvtestat idag och på frågan.
2020-03-06 Viennah svarade i tråden: Någon som testat negativt på ruvardag 12 och sen plussat?:
Tack <3 Vi får finansierat av landstinget eftersom vi inte har några barn sen tidigare å försökt länge. Så vet ej tyvärr kostnaden. Livio på Gärdet i Stockholm har vi använt.

2019-11-11 Viennah svarade i tråden: Vi änglamammor som vill bli gravida efter abort, MA & MF: Hej!

Tack för frågan <3 jag mår ok. Verkar ha läkt samt fått igång första mensen sen skrapningen. Så hoppas kroppen återgått till det normala nu. Vi kommer sätta igång och försöka.
2019-10-28 Viennah svarade i tråden: Vi änglamammor som vill bli gravida efter abort, MA & MF:
Va underbart att höra, tack för att du skänker lite hopp <3

2019-10-24 Viennah svarade i tråden: Vi änglamammor som vill bli gravida efter abort, MA & MF: Tack snälla du för svar. Ja jag får kolla upp om det fortgår en längre tid. Idag verkar det som att det börjat minska så hoppas det fortsätter så. Ja, jag instämmer att det känns skönt att.
2019-10-23 Viennah svarade i tråden: Vi änglamammor som vill bli gravida efter abort, MA & MF: Beklagar att även du behövt genomgå detta. Blödde du länge efter skrapningen? Blött i 2,5 v nu. Känner mig så orkeslös. Ja man känner sig orolig för vad som komma skall.
2019-10-23 Viennah svarade i tråden: Vi änglamammor som vill bli gravida efter abort, MA & MF: Tack för svar! Känns skönt att höra att det är normalt. Snart inne på 3 v nu ju. Mår ok, vissa dagar sämre men började jobbade veckan efter skrapningen. Känner mig väldigt trött å matt bara.
2019-10-21 Viennah svarade i tråden: Vi änglamammor som vill bli gravida efter abort, MA & MF:
Jag blöder fortfarande, gått 2 v så kanske är normalt... men man vill ju bara att kroppen ska komma igång igen. Tycker det konstiga är att det varierar så i mängd, är det så för dig med?

2019-10-14 Viennah svarade i tråden: Rätt till IVF efter avbruten graviditet?: Tack <3 nej det vi gått igenom önskar jag inte någon... ja är väl lättast att ta kontakt med kliniken om vi känner behovet av att få hjälp. Tog lång tid att bli gravid så vet ju inte hur.

Innehåll