0 Följare 0 Följer

VilkenKarl

Förälder

Jag är född i Göteborg och uppvuxen där. Jag har hoppat runt i många år över hela Sverige och arbetat med, allt möjligt. Jag har gjort mycket man inte får, men alltid varigt ärlig. Jag har fått mitt hjärta krossat, men också krossat några själv. Jag har förlorat många, inklusive mig själv. Och jag har bett om ursäkt 100 gånger, men aldrig förlåtit mig själv...

Det går inte att lära känna mig på detta sättet, man måste ju ses! Såklart! :) Men jag kan försöka ge en bild. Schysst, omtänksam, uppriktig & ärlig. På gott och ont. Skitdålig på att gå upp på morgonen om jag inte måste. Jättedålig på att kunna sova och vara trött när jag borde.
Sinnet har blivit både hårt & mjukt! Jag har ett hett temperament men är iskall när det smäller. Jag har ett stort behov av närhet, pussar o guligull och sånt! :) Har nästan ständigt ett behov av att skapa. Lyssnar på all musik! Helst något jag inte hört Innan! Sjunger ibland med i nån dansbandslåt för att jag är glad. Är ledsan ibland. Bara vissa kan se när det är.

ar!

Ålder

35 år

Barn

17 år     7 år    

Civilstatus

Singel

Aktivitetsflöde

2016-03-04 VilkenKarl svarade i tråden: Nyktra Missbrukare.:
Tack för ett behövligt inlägg! Jag tycker du ska sätta ner foten ordentligt om han fortsätter. Sken-lämna honom. Det var då jag hajade till. Hinner inte skriva mer nu. Skriv igen! Eller PM.a! Hade bäst!

2016-02-20 VilkenKarl svarade i tråden: Nyktra Missbrukare.: Hej! Bra jobbat! Du måste ringa och tjata, varje dag. Även om det känns jobbigt. Det är deras skyldighet och din rätt! Jag hjälper dig gärna om du vill. Och om jag kan på något vis.
2016-02-19 VilkenKarl svarade i tråden: Nyktra Missbrukare.: Terapi är klockrent! och det förstår man inte för än man börjat. Visst, det är jobbigt. Men man får också "verktyg" att använda sig av.  Tankesätt & knep du aldrig kunnat föreställa dig.
2016-02-19 VilkenKarl svarade i tråden: Nyktra Missbrukare.:
                             Hur går det för er!?

2016-02-19 VilkenKarl svarade i tråden: Nyktra Missbrukare.:
Hur går det? :)

2016-02-19 VilkenKarl svarade i tråden: Nyktra Missbrukare.: Ursäkta det sena svaret! Oj vad jag känner igen mig :)  Från tanke till handling är inte lång, nej...  Och den "nyktra sidan" är riktigt nice. Bara man lyckas hålla ifrån sig skiten tillräckligt.
2016-02-19 VilkenKarl svarade i tråden: Har någon lyckats övervinna sina missbruk med sin egna vilja och terapi?!:
Hur går det med allt nu då? Har du hållit dig ifrån?

2016-02-18 VilkenKarl svarade i tråden: Har någon lyckats övervinna sina missbruk med sin egna vilja och terapi?!:
Tack! Det var snällt!

2016-02-18 VilkenKarl svarade i tråden: Har någon lyckats övervinna sina missbruk med sin egna vilja och terapi?!:
Tja! Jag skriver ganska mycket om det (ihop med andra) i min tråd här på Missbruk. "Nyktra Missbrukare" Läs gärna! Och fråga om du undrar något!

Må bäst!

Innehåll