• Ölandstoka

    IVF hösten 2019

    Ladythewinter skrev 2019-08-26 12:42:33 följande:

    Ah okej.. får se vad de säger när jag ringer på onsdag.. vill iaf vänta en månad.. Men inte längre haha


    Skönt att det verkar som att du inte behöver vänta :)
  • Ölandstoka
    Jooosen skrev 2019-08-26 13:44:02 följande:

    Men å skönt ändå!! Ja får mens ungefär mitten av sep. Men även min cykel har varit fucked up sista tiden. Alltid 28 dagar men sista tiden endast 23!![/quote

    [quote=79856965][quote-nick]Jooosen skrev 2019-08-26 13:44:02 följande:[/quote-nick]Men å skönt ändå!! Ja får mens ungefär mitten av sep. Men även min cykel har varit fucked up sista tiden. Alltid 28 dagar men sista tiden endast 23!!


    Så frustrerande när det känns som att det blir sämre till och med. Hoppas veckorna rullar på snabbt till behandlingen!

    Ja hon var så gullig hon som ringde, kändes verkligen som att hon hade ansträngt sig för att fixa fram en lucka.
  • Ölandstoka
    Hedblomster skrev 2019-08-26 15:36:30 följande:

    Återfört ett embryo idag på dag fem, fryst fyra och fyra st till ska de kolla på imorgon och se om de kan frysa fler. Kul, men som sagt verkar vårt problem inte ligga i kvantitet så får se hur det går!


    Hoppas att ni bara har haft jordens otur och att det här är gången ni har väntat på :)
  • Ölandstoka

    Spännande med så många som ruvar :) Heja heja!

    Själv började jag med gonal-f igår, någon mer som nyligen har börjat/ska börja snart?

  • Ölandstoka
    MALinneaH skrev 2019-08-28 19:07:30 följande:

    Jag började med Menopur i söndags! Blir min fjärde spruta idag. UL på fredag och måndag. ÄP nästa vecka onsdag eller fredag.

    Gick sprutandet bra igår? ????


    Kul! :) Det går bra, tycker inte att det är jobbigt men är absolut skönt att det inte är sprutor jättemånga dagar också :)

    Hur går det för dig, börjar du känna att det växer i äggstockarna?
  • Ölandstoka
    MALinneaH skrev 2019-08-29 22:34:32 följande:

    [quote=79863865][quote-nick]Ölandstoka skrev 2019-08-29 09:17:41 följande:[/quote-nick]Kul! :) Det går bra, tycker inte att det är jobbigt men är absolut skönt att det inte är sprutor jättemånga dagar också :)

    Hur går det för dig, börjar du känna att det växer i äggstockarna?[/

    Vad bra att det gå bra! Det går bra här också. Tyckte första fyra dagarna gick relativt smärtfritt. Lite ?just Do it? över det hela för min del. Idag var det dock extra jobbigt!(dag 5). Lite trögare att få in kanylen. Började även med Fyremadel idag. Den gick bra att ta men sved en del efteråt tycker jag.

    I övrigt har jag mått bra. Har mått lite illa på kvällarna. Äggstockarna har jag inte känt av alls! Vilket oroar mig lite :| Imorn är det UL, blir spännande att se hur det går där inne

    Hur ser din plan ut då? Långa eller korta protokollet? Hur mår du?


    Skönt att det går bra, hur gick vul? Känns det bra?

    Jag kör korta. Det går bra, är mest påfrestande för att jag inte tror att det kommer att funka men själva behandlingen går bra. Har vul på tisdag. Redan igår på sprutdag 3 började jag få äl-flytningar så något händer iaf :)
  • Ölandstoka
    MALinneaH skrev 2019-08-30 22:17:02 följande:

    Det gick bra, eller egentligen vet jag inte riktigt! Hon såg många blåsor men de hade inte vuxit så mycket. Hon sa att det är normalt att de inte kommit igång än. Hon sa också ?Jag hoppas inte att alla dessa blåsor växer till?. Inte hört något från kliniken vilket betyder oförändrad dos. Nytt VUL på måndag! Då hoppas jag att det hänt mer!

    Spännande att du har VUL på tisdag! Du får uppdatera hur det gick sen. Låter ju lovande med ÄL-flytningar. :D


    Låter bra med många :) Hur gick det idag, har du fått tid för plock? Är det första ivf förresten?

    Jag börjar känna av i magen, känner mig svullen. Ska bli skönt med vul imorgon och få höra hur det ser ut.
  • Ölandstoka
    Re9 skrev 2019-09-01 16:50:41 följande:

    Jag är 40,vi påbörjar ivf nu. Tar nu sprutor,2 olika. Idag har jag tagit dem i 6 dagar,kombo med menopur och gonal.

    Imorgon besök hos gyn,sen vet jag ej vad som händer efter det.

    Vårt första IVF.


    Vi är på samma dag isf :) Hur gick det hos gyn?
  • Ölandstoka
    MALinneaH skrev 2019-09-03 06:49:10 följande:

    Det gick bra (beroende på hur man ser det).

    Det var väldigt många ägg. 14 som helt säker är mogna. Massor av fler som kanske mognar. Hur många som helst?. Alldeles för många ägg! Med största sannolikhet blir det inget ET denna gång. Jag kommer få supercupen nässpray istället för ovitrelle. Den nässprayen utlöser också ägglossning men betydligt ?snällare?. Nackdelen är att livmoderslemhinnan försämras i kvalitet på något sätt (typ som att den vill lossna som jag förstod det).

    På fredag är det äggplock. Om förutsättningarna trots allt finns där för ET så kommer jag ta ovitrelle i små doser efteråt för att slemhinnan ska hålla sig i schack. Men sannolikheten är stor för totalfrys. Så jag hoppas på många fina embryon!!

    Det är första IVF:en för mig. Har en son på snart fem år som tog 10 månader att tillverka (ingen jättelång tid). Har försökt i 3 år att få syskon. Ett missfall! Graviditeten uppkom efter spolning vid fertilitetsutredning vilket skulle kunna tyda på trånga äggledare tänker jag.

    Så spännande med VUL idag för dig, hör av dig med hur det gick!


    Bra med många men förstår att det är jobbigt att inte veta om det blir återföring eller inte. Hur mår du, känner du dig svullen?

    Jag var på vul i morse och det gick bra. Fick inte veta hur många folliklar det var men vill egentligen inte veta heller. Ca sex på varje äggstock. Förra ivf:en hade jag väldigt många blåsor men de fick bara ut sju ägg, så jag vill hellre inte veta hur många det är än att bli besviken. Får se på måndag, då har jag plock. 9/9-19, känns som ett bra datum :)
  • Ölandstoka
    MALinneaH skrev 2019-09-03 20:03:06 följande:

    Ja men lite jobbigt. Jag räknar ändå med att det inte blir återföring och har ställt in mig på det!

    Supercupen skulle vara suprecur ;-D

    Vad spännande med plock på måndag! Bra datum helt klart! Hur var förra IVF:en? (Om du vill/orkar berätta). Jag är sjukt nervös för plocket :-/


    Förstår att du ställer in dig på att det inte blir något nu, det skulle jag också göra så kan man i nästa fall bara bli glatt överraskad. Hoppas att din kropp mår bra så att du kan få ett embryo dock! :)

    Jag berättar gärna. Fast det gick så pass bra, jag vet inte hur representativt det är. Jag hade iaf ett jättebra plock, jag svarade väldigt bra på både lugnande och smärtstillande. Jag kände ett litet stick när han gick in i ena äggstocken men det var verkligen allt. Sen efteråt hade jag ganska ordentligt ont men då kändes det mest som mensvärk.

    Det kommer att gå bra ska du se :) Det går så fort, plötsligt är det över. Ladda upp med gott att äta och bra att titta på/läsa också, det kanske lugnar nerverna att se fram emot att det är över.
Svar på tråden IVF hösten 2019