Pernilla Wahlgrens ord om David Hellenius förändring: "Vad händer?"

"Hellenius hörna" är igång med ytterligare en säsong. I helgens program gästar bland andra Pernilla Wahlgren, som nu visar upp programledarens nya look. 

Pernilla Wahlgren är en av gästerna i helgens "Hellenius hörna".

Det populära underhållningsprogrammet "Hellenius hörna" är tillbaka med ännu en säsong, återigen med programledaren David Hellenius, 49, i spetsen. En av helgens gäster är Pernilla Wahlgren, 55, som nyligen gav tittarna en liten smygtitt på vad som komma skall.

Förändringarna i "Hellenius hörna"

Nytt för årets säsong är att den kommer med vissa förändringar, med en ännu större satsning på humor och musikuppträdanden under programmets gång. Dessutom utökar programmet med ytterligare en halvtimme och är nu hela 90 minuter långt. 

David Hellenius har tidigare uttryckt en blandning av förväntan och nervositet över hur det nya konceptet kommer att tas emot av publiken:

– Att bygga ut programmet är nog det som krävs för att det ska överleva. Det blir lite pirrigt att se hur tittarna tar emot det men vi hoppas och tror att det ska funka, säger han till Aftonbladet.

Pernilla Wahlgrens ord om David Hellenius förvandling: "Vad händer?" 

Pernilla Wahlgren publicerade tidigare i veckan ett kryptiskt bildspel på sina sociala medier från inspelningen av programmet. På en av bilderna syns David Hellenius iklädd en outfit som påminner om den fiktiva figuren "Karlsson på taket", med en blond peruk, hängselbyxor och en propeller på ryggen. 

"Vad händer här då kan man undra…?!  Det får ni se om ni kollar på "Hellenius Hörna”" skriver Pernilla till bilderna.

Varför David Hellenius ser ut som som han gör återstår alltså att se i "Hellenius Hörna" på söndag klockan 20.00 på TV4.

Källa: Instagram/@pernillawahlgren