Inlägg från: Sector primordius invalidus |Visa alla inlägg
  • Sector primordius invalidus

    Hammarby eller Elfsborg SM-GULD?

    Marcus pappa: Skillnaden är väl att Runa talade öppet om det alla [Tobias "Alla heter Glenn i Göteborg" Hajsen] gör, dvs ramlar vid kroppskontakt i situationer som är fördelaktiga för en själv/ens lag.
    Jag gillar fotbollsspelare som står upp tills de faktiskt inte KAN göra annat än att ramla, men de bli färre och färre. Jag har mött båda sorter efter att jag omskolades till back på mitten av 90-talet. De som inte ens försökte stå upp kan jag tala om att det gjorde bra ont för dem i nästa närkamp [ska de ändå få friskpark så ska det vara pga att de SKA ha inte att de har filmat till sig den].

    Jag vågar fortfarande inte tro på Bajen som Sv Mästare. Man är luttrad. Att Marcus pappar fortfarande har hakat upp sig på 2001 och "det turliga guldet" eller vad han nu vill få det till är bara skrattretande.
    Har man nyligen åkt ur Kantarell Cups-kvalet mot ett gäng som inte skulle tillhöra toppen i Allsvenskan så ska man nog vara tyst =)

    Hellre Ellos än aporna, föen hellre Råttorna än aporna. Real Iff Iff är inte med och leker [hoppas jag].

  • Sector primordius invalidus

    Marcus Pappa: Du behöver inte släta över insatsen aporna gjorde. Allsvenskan är inte mycket att hänga i julgranen DET kan jag skriva under på. Men Ruzomberok, Cork, Derry City, FC Thun, Llanelli mfl... Ok, ok... Gefle i UEFA-kval?
    Den största anledningen till att inga svenska lag kliver förbi kvalen är helt enkelt att man fortsätter spela precis som man gör hemma i Allsvenskan. Det fungerar ju där så varför inte? *suck*

    Nog om det.

    Vad jag vet så känner jag ingen som gillar en försvare som drar i tröjan mer än en anfallare som faller lätt. Dock så förstår jag att man ramlar enklare om man ständigt blir dragen i tröjan och får massa tjuvnyp [jag har spelat forward större delen av min aktiva karriär] likaväl som att man som försvare helt enkelt trycker till ordentligt på den som filmar ofta.
    Det finns regler, men det är människor som spelar alltså är regler till för att brytas av få och efterföljas av de flesta.

    Hur du bemöter LeGrandAndy är väl bara ett bevis på vilken nivå du håller diskussioner...

    Det finns bara ett lag i Stockholm
    Forza Bajen

  • Sector primordius invalidus

    Marcus Pappa: "Bara för att man inte tycker om ett lag ska main inte föringa dess insatser."
    "Att sedan ha en åsikt om mitt fotbollskunnade utan att känna mig är barnsligt."
    "Den dag en av er visar tillbörlig respekt för vad andra uppnått skall jag göra detsamma med et, det har du mitt ord på."

    Hmmm det känns som att du kastar sten i glashus nu

    Som sagt, den nivå du har lagt diskussionen på faller mig inte på läppen. Är man inte större än så, ja då förtjänar man inte respekten man anser sig vara värd. Apa eller inte.

    \\S
    [Never argue with idiots ?cause they drag you down to their level and beat you by experience]

  • Sector primordius invalidus

    Marcus pappa: ?Leos Pappa: Egentligen borde jag inte ens bemöd amig med att besvara ditt inlägg. Tycker alla som "hatar" är larviga och bevisar sin omognad bara genom detta ord (som de sällan vet innebörden av).?
    - Förstår att det måste vara svårt att få kritik men det är väldigt lätt att ge

    ?Eftersom du inte är så inne på Djurgården ska jag upplysa dig om att DIF alltid haft en stark kräna av fans som gått på fotbollen. Visst är det så att efter framgångarna på 2000-talet har mainstreampubliken ökat. ?

    - Den kärnan är inte så ?stor? som du vill framhäva, under lång tid hade aporna en stadig siffra på 3200 säsongskortsinnehavare och marginalåskådarna var 100-1000/match [jo jag vet det då jag har vänner som är som är ganska så djupt insatta i apornas värld. Dock råkar de tillhöra det fåtal som klarar av att se utanför sin egen sfär och kan använda bägge ögonen]. Självklart har antalet medgångssupporters öka iom apornas SM-guld, konstigt vore det annars.
    Enklast att jämföra i Stockholm är väl annars att alla tre lagen har varit nere i Ettan, Bajen och råttorna med en medelpublik långt över Allsvenskans snitt [topp 3 i publikligan om man jämför med Allsvenskan], aporna en bra bit under, var tog den ?stora kärnan? vägen då?

    ?Att hoppas på ett fan för att DIF:s ledning väljer att lägga matcher på Råsunda för att tjäna pengar är ungefär som om jag skulle hoppa på dig för Hammarbys samröre med Philip Anschultz.?
    - Har du något problem med Philip Anschultz?

    Då vi hamnar mer och mer OT så kanske vi ska starta en ny tråd? ?Varför har aporna så svårt att se längre än sina näsor räcker?? eller ?Tävling ? Presentera en ödmjuk apa och vinn en dag på Skansen, matchbiljett inkluderad [Vi vill någon gång ha fullsatt].?

    \\S
    [Never argue with idiots ?cause they drag you down to their level and beat you by experience]

  • Sector primordius invalidus

    Har man fått så många chanser utan att leverera så är det nog inte så konstigt =)
    Var han bara stor nog att ta itu med sina personliga problem så skulle han kunna bli just... stor =)
    Nu ser jag fram emot Toni tillsammans med Pålle mot Henkeborg =)

  • Sector primordius invalidus

    Fick mail idag
    Rubrik: Meddelande från Svenska Fotbollsförbundet

    "Blåvitts match på söndag på Ullevi är inställd. Anledning: Patrick Sjöberg & Sven Nylander har sniffat i sig alla vita linjer?

  • Sector primordius invalidus

    Efter dagens [gårdagens dårå ] match mot HeIF så är jag nöjd, verkar inte vara många lag som håller någon vidare form för stunden. Alla slår alla, mer eller mindre iaf... Bara hoppas att vi slåss mest =)

  • Sector primordius invalidus

    "- I mina ögon står det i första hand fortfarande mellan Elfsborg och AIK, med MFF som outsider. Djurgården är det snart dags att räkna bort, även om jag länge hållit DIF som favoriter."

    Detta skrevs idag av Ralf Edström på Fotbolldirekt.

    Ok?!?

  • Sector primordius invalidus

    Paparauk: ?Hmmm att ens diskutera Hammarby eller IFK till SM Guld känns lite absurt.?

    Med tanke på att Bajen toppade Allsvenskan vid VM-uppehållet och nu är trea så anser jag det motiverat att diskutera dem som kandidater. Två torskar till och jag slutar med det =)

    Sen publiken.
    Visst är det så. Gnaget har alltid haft ett stort följe, likaså Bajen när det åkte jo-jo.
    Skansens ?stora? kärna bestod på den tiden av ca 3200 säsongskortsinnehavare [det snackades alltid om de tre och två som gick på matcherna. Ja, jag har gårdarpolare ;p~].

  • Sector primordius invalidus

    Paparauk: Skadeläget är som det är. Toni tror jag kan vara ett sjysst komplement till Pålle på topp, förstår faktiskt inte varför AL väntade så länge med att kasta in honom...

    Min önsketabell:

    1. Bajen
    2. Ellos
    3. Gnägget
    7-12 Real Nöff Nöff, skansen =)

    Trolig sluttabell:
    1. Ellos
    2. Bajen
    3. Gnägget

Svar på tråden Hammarby eller Elfsborg SM-GULD?