Inlägg från: Paparauk |Visa alla inlägg
  • Paparauk

    Bajen fans.....suck!!!

    Hehehehe. Har man en skitarena så har man!! Lätt med säkerhet på det där gamla rucklet!! *asg* små bajare små bajare är lustiga att se. Ej fotboll ej fotboll ej fotboll klarar de!!

  • Paparauk

    Marcus Pappa: Jasså vilken inställning? Att Bajens Arena inte håller för ett Derby? Att det är betydligt svårare att ha en hög säkerhet på en "pinn Arena". Eller? Är hästarna kvar i stallet?
    Eller syftar du på min avslutande julsång? Kom in i matchen nu. Dina inlägg blir mer å mer skrattretande. Du har ju trots allt inget att komma med. Du Kanske minns att det inte är första gången i ett Derby detta händer på Söderstadion. Oerhörd svår arena att ha koll på för "ordningsmakten". kan du inte komma med att derbyt mot bajen på råsunda 04 när AIK stog för "skandaler" att det va det värsta du sett... Gnagarna stog och skakade på grinden... Vilket liv det var för ingenting.

  • Paparauk

    Pyrets Pappa : Du anser att eran Arena håller säkerhets mässigt?
    Tobbe666: Matchen kan väl stoppas för ingenting? Visst ingenting är väl att ta i men det känns som att Media alltid ska blåsa upp saker betydligt mer än vad det i själva verket är. 1. Hade Black Army velat gå in på Arenan för 2 år sen så hade de väl gjort det? 2. Nu läser man om hur Bajen Fans "stormade" plan. DET VAR 7 (!!!!) stycken som hoppade in på plan. Sen att det sköts raketer som man inte har en aning om vart de tar vägen är ju red idioti. Men uppförstorat för att få allt att låta smaskens i media... Ooooja.

Svar på tråden Bajen fans.....suck!!!