Inlägg från: Marcus pappa |Visa alla inlägg
  • Marcus pappa

    Bajen fans.....suck!!!

    Det är just den inställningen Paparauk har som gör att det som händer på Söderstadion kan hända.

  • Marcus pappa

    Benganfans: Håller med dig om att det behövs minst två nya arenor i Sthlm. Däremot är jag emot att något av lagen ska få poängavdrag. Kan uttnyttjas av motståndarfans i framtiden. Mitt Djurgården bör få böter och spela minst en match utan publik, Hammarby bör få böter och spela minst två matcher utan publik. Dessutom bör resultatet 3-0 till Djurgården gälla som slutresultat. När jag pratar böter till klubbarna, pratar jag minst 150.000 skr.

    Hammarby skall dock ha alla heder av hur de hanterar det hela och hur de vill agera mot "dräggen".

    LeGrandAndy: Du har rätt i att de våldtog Hammarby i mändags, de våldtog även svensk fotboll. Du har rätt i att straffet inte är lösningen på problemet. Jag tror att en lösning kan vara att bötfälla supportergrupperna. Låt Järnkaminerna och Bajen Fans stå för notan och bötesbeloppen. Det borde hjälpa till att jaga upp "dräggen" ur sina hålor. Dessutom, porta dem från alla svenska fotbollsmatcher. Går det i England borde det gå här. I värsta fall får vi inför foto-id för att gå på fotboll.

    Erasmus: Bra skrivet, det är ju som du säger. Den stora majoriteten av fans sköter sig ju. De vet vart gränsen går och träder aldrig över den.

  • Marcus pappa

    Tobbe666: Visst är det så, men ingen rök utan eld. Dessutom, vi läser ju tidningarna så något måste de ju göra rätt...

  • Marcus pappa

    Sector primordius invalidus: ja, jag vet att jag gjorde ett jackass av mig själv i den andra tråden, det beror på andra orsaker än familjeliv och jag får erkänna att jag skäms lite över mig själv. Man man är ju inte sämre än att man kan ändra sig.

    Sector primordius invalidus och Pyrets Pappa: Helt rätt, låt alla som vill gå på fotbll identifiera sig. Glömmer man id, ingen match.

    Niklas G: Instämmer, dessutom bör det vara som i England. Den som stormar en plan ska riskera upp till tre års fängelse.

    QalleK: Att berätta hur det ligger till är väl inte att skylla ifrån sig. Jag är Djurgårdare men väljer ändå att se det som "vi" gjorde fel. Om det sedan påverkade vad som hände i andra halvlek eller inte kommer vi aldrig att få veta. Det är dock tragiskt att det händer Djurgården och Hammarby som jobbar hårt med huliganproblem till skillnad från lillebror i solna.

    Gastroll: Word!

  • Marcus pappa

    Reflektioner på "domen"? jag tycker att det var fel att ge bajeb ett poängavdrag. Böter köper jag och jag hade tyckt det var rätt med ett par matcher utan publik. Djurgården kom väldigt lindrigt undan, böter borde varit högre och kanske någon match utan publik. Men jämför Bajens 200.000 och Djurgårdens 15.000 med Umeås 50.000(!) för att politikertal. Det är alltså värre med politikertal än myntkastning? Det är inte så stor skillnad på en planstormning med raketer och ett politikertal?

    Vad tycker ni andra? Tycker mig känna att vi är många här, Djurgårdare, Hammarbuare och AIK:are, som är på samma våglängd. Det måste ju ses som något positivt?

Svar på tråden Bajen fans.....suck!!!