Inlägg från: Benganfans |Visa alla inlägg
  • Benganfans

    Bajen fans.....suck!!!

    Men gårdarna som kastade sakerna i första halvlek då?? djurgårnb utan publik och poäng avdrag dom med. samt hårdare krav från myndigheter som godkänner derby arenorna. snart är det väl bara södertälje kvar. stadion och råsunda håller ju inte heller måttet. Sthlm behöver minst 2 nya arenor som det kan spelas fotboll på.

  • Benganfans

    Legrandandy: jag är oxå Bajare. en lösning på problemet är väl bara underkläder på matcherna. då kommer det inte in nån pyroteknik. jag gillar iofs bengaler men då skall allt skötas ok. men det var inte det tråden handlade om.

    Jag hörde en lösning på radio idag iofs väldigt radikal men inga män under 40 skall få gå på fotboll. ok om du har med dig din grabb på 4-12 år men sen var det stopp.

    Som jag ser det så blir det hårdare tag från SvFF inga klubbavstängningar direkt avstängd från alla arenor i hela sverige under x antal år samt att personerna i fråga skall få stå för alla böter som annars hade lagts på klubben.

    en annan lösing är att vid första sak inkastad på plan under match tid så stoppas matchen och spelas på tomma läktare vid senare tillfälle då blir det lika för alla sen spelar det ingen roll vad som kommer in på plan.

  • Benganfans

    P Daddy: det var på radion och där e dom sjuka..

    Har hört att dom som var på matchen och inte bråkade gör allt för att få fram vilka som gjorde det... Men om det stämmer att folk har kommit till matchen från utlandet bara för att bråka är det trisst.

    Sector primordius invalidus: man kan ju göra så att för att få köpa biljett skall du visa legitimation och persnr skall stå på biljetten. samt koll vid ingången att det verkligen stämmer. glömmer man leget är det bara att gå hem igen. tror vi kan slippa mycket bråk på det sättet oxå. tråkigt om det kommer några från södra sverige som hört att söderstadion skall vara den arena med bäst tryck i sverige så skall dom inte få gå och känna den upplevelse som det är.

    Just idag är jag stark

  • Benganfans

    Om min unge betet sig på det visset och jag fick reda på det då skulle jag göra samma sak som Hammarby gör nu.

Svar på tråden Bajen fans.....suck!!!