• jessicaochmange

    Bajen fans.....suck!!!

    Bajen fans förstör hela matchen för att dom ligger under.... sååååååååå o sportsligt!

  • Svar på tråden Bajen fans.....suck!!!
  • Marcus pappa

    Benganfans: Håller med dig om att det behövs minst två nya arenor i Sthlm. Däremot är jag emot att något av lagen ska få poängavdrag. Kan uttnyttjas av motståndarfans i framtiden. Mitt Djurgården bör få böter och spela minst en match utan publik, Hammarby bör få böter och spela minst två matcher utan publik. Dessutom bör resultatet 3-0 till Djurgården gälla som slutresultat. När jag pratar böter till klubbarna, pratar jag minst 150.000 skr.

    Hammarby skall dock ha alla heder av hur de hanterar det hela och hur de vill agera mot "dräggen".

    LeGrandAndy: Du har rätt i att de våldtog Hammarby i mändags, de våldtog även svensk fotboll. Du har rätt i att straffet inte är lösningen på problemet. Jag tror att en lösning kan vara att bötfälla supportergrupperna. Låt Järnkaminerna och Bajen Fans stå för notan och bötesbeloppen. Det borde hjälpa till att jaga upp "dräggen" ur sina hålor. Dessutom, porta dem från alla svenska fotbollsmatcher. Går det i England borde det gå här. I värsta fall får vi inför foto-id för att gå på fotboll.

    Erasmus: Bra skrivet, det är ju som du säger. Den stora majoriteten av fans sköter sig ju. De vet vart gränsen går och träder aldrig över den.

  • Paparauk

    Pyrets Pappa : Du anser att eran Arena håller säkerhets mässigt?
    Tobbe666: Matchen kan väl stoppas för ingenting? Visst ingenting är väl att ta i men det känns som att Media alltid ska blåsa upp saker betydligt mer än vad det i själva verket är. 1. Hade Black Army velat gå in på Arenan för 2 år sen så hade de väl gjort det? 2. Nu läser man om hur Bajen Fans "stormade" plan. DET VAR 7 (!!!!) stycken som hoppade in på plan. Sen att det sköts raketer som man inte har en aning om vart de tar vägen är ju red idioti. Men uppförstorat för att få allt att låta smaskens i media... Ooooja.

  • Pyrets pappa

    Paparauk: Nej det anser jag inte, har jag skrivit det någonstans? Å andra sidan, vill ett gäng idioter in på plan så kommer de in på plan, det har vi ju sett på andra arenor förr... Tyvärr...

  • Tobbe666

    Det är ju vad Expressen och Aftonbladet är till för.. att blåsa upp allting.

  • Marcus pappa

    Tobbe666: Visst är det så, men ingen rök utan eld. Dessutom, vi läser ju tidningarna så något måste de ju göra rätt...

  • Sector primordius invalidus

    Igår var det bara en stor j*vla tomhet man kände.

    Marcus pappa: Jag håller med dig i det mesta du skriver =) [Det trodde jag aldrig att jag skulle skriva för 1-2 månader sedan då jag "avfärdade" dig som en "dryg apa". Cred!]

    LeGrandAndy: Det enda vi kan göra är att se till att fotbollen är "vår" och inte blir "deras" [nu blev det ett vi och dom-scenario men det känns så för tf...]

    Benganfans: Ja, nita bort dem från alla arenor. Som det ser ut nu så ränner det ju snorisar från Young Boys, Baby Boys och Bajen Baby Sqaud på alla möjliga matcher oavsett vilka lag som spelar...

    Enligt "säkra källor" så innehöll Norra ca 80st italienare, spanjorer och portugiser som inte kom dit enbart för att se matchen. Detta bekräftas även av Stockholmspolisen.
    Att ett gäng hormonstinna snorungar [vissa i ålder upp emot 35 år] får för sig att "storma" planen och skjuter raketer hejvilt är inte mycket man kan göra åt i dagens läge.
    Varje klubb måste gå till åklagare för att få en dom som gör att de kan porta personer de inte vill ha på arenan, för att få igenom det som krävs det bevisning som klubbarna inte sitter inne med utan det gör polisen som inte får anmäla det. Känns som ett lätt moment22.

    Paparauk:

  • NiklasG

    Paparauk:
    Är det arenan som förstör matchen? Fick för mig att det var så kallade "supportrar" som förstörde. Jag kan inte se vad arenan har med förstörelsen av matchen att göra. Att personer inte kan uppskatta idrott istället för att ställa till bråk borde det handla om i tråden istället.

    Instämmer med Erasmus om att alla bär skuld i det hela. Ut med dem som inte sköter sig! Dem som älskar fotboll ska få se, de som bråkar kan gå hem!

    Ge polismakten större befogenhet att ta bort dem som bråkar! De som sköter sig har ju inget att förlora på det.

    /En som endast ser fotboll ibland och hejar på det lag som vann

  • Sector primordius invalidus

    NiklasG: "Ge polismakten större befogenhet att ta bort dem som bråkar! De som sköter sig har ju inget att förlora på det."

    Rätt och riktigt. Låt polisen anmäla eller släpp iaf på sekretessen för dem så att de kan delge info till klubbarna så att de kan vidta åtgärder.

  • Pyrets pappa

    En polare kom med ett bra förslag. Endast årskort i klacken = endast medlemmar i hammarby i klacken.

    Ett steg i rätt riktning i alla fall...

    Sen utvecklade han det ytterligare men jag hinner inte skriva ned det nu...

Svar på tråden Bajen fans.....suck!!!