• Ulfino

    Nu är det makt-krig om ungen - vem bestämmer!?!

    Jag var och badade i simhallen på lunchen häromdagen. Redan i duschen märkte jag en skillnad. Där fanns en hel del pappor med bebisar. Små, söta varelser som inte skrek när pappa tog med dem in i duschen. Det skulle aldrig funka här hemma...

    Väl i simhallen så hade bebisarna dels en egen badbassäng och fanns även med i famnen på diverse olika pappor (såg faktiskt bara bebis-pappor där) i äventyrsbadet. Ja, naturligtvis som åskådare från någon lugn vrå och inte deltagare i alla spännande äventyr som där finns.

    Inspirerad av detta så gick jag genast hem och berättade detta för min älskade hustru och med en liten förfrågan ifall vi inte skulle kunna gå till badet allihopa tillsammans, hela familjen liksom. Det blev ett blankt NEJ! Över hennes döda kropp, fick jag höra.

    "En bebis kan drunkna". "Vi vet inte hur man gör, bebisen kan få men för resten av livet". "Och nej, 30 graders varmt vatten är inte varmt nog, han kan bli förkyld."

    Jag förstår ingenting. Är det någon annan i denna värld som har samma, tja, svårigheter? För här gäller tydligen Mammas lag, ty vill inte Mamma, då blir det inte så. Hur ologiskt det än kan vara!

    Väntar på min Pappaledighet, då skall jag göra om vårt barn till ett litet russin...

    PS: Barn badbyxorna trodde jag skulle vara en slags vattentät blöja. Det visade sig att den enbart skall hålla eventuella bajskorvar från fritt flytande i bassängen. Att kissa går bra!


    Fånga kunskap och sprid den vidare
  • Svar på tråden Nu är det makt-krig om ungen - vem bestämmer!?!
  • Ulfino

    Dexter - så det måste vara mer än 30 grader? Har Du mer info om detta? Låter ju knäppt men det kanske är så...


    Fånga kunskap och sprid den vidare
Svar på tråden Nu är det makt-krig om ungen - vem bestämmer!?!