Inlägg från: Kyoko |Visa alla inlägg
  • Kyoko

    Mitt fel??? tog jag mitt barns liv utan att veta de???

    Blir såååå arg på läkare som kan skuldbelägga en mamma på detta sätt. Det finns ingen som med säkerhet kan fastställa vad Cazzie dog av så det är så onödigt att framställa dödsorsaken på ett sådant sätt. Det finns inga som skuldbelägger sig själva så mycket som mammor som inte får behålla sina barn, åt jag fel, stressade jag för mycket etc. Därför behövs det inte läkare som slänger fram lösa argument för eller mot något som de inte kan vara helt säkra på.

    Är helt övertygad om att din Cazzie skulle ha överlevt om hon varit livskraftig nog att göra det. Tänk på att barn överlever i magen på mammor som utsätts för misshandel, krigssituationer, svält etc. där kroppens stresshormoner måste vara i förgiftningsnivåer.

    Därför gör nu så här, gå till närmsta spegel. Titta dig själv i spegeln och säg högt till dig själv:

    - Cazzie dog inte p g a mig, hon dog för att det inte var hennes tid just nu! Hon hade inte egen kraft att utvecklas och det finns inget jag kunde eller kunnat göra för att förändra det faktum att hon inte lever idag.

    Upprepa dessa ord så fort du tvivlar så kanske du kan vända den negativ spiral du befinner dig i just nu. Jag lovar dig att det fanns en tid då jag kände skuld för att mitt barn inte lever idag - och det beror faktiskt på ett kromosomfel som jag är bärare av - men jag har jobbat med dessa känslor för vi behöver vår kraft för att orka gå vidare inte skuldbelägga oss själva.
    Så att vi en dag kan bli den mamma vi så gärna önskar.
    Kram!

Svar på tråden Mitt fel??? tog jag mitt barns liv utan att veta de???