• Jaylin

    HUR blir man av med hemorrojder??

    Samma här, fick hemorojder när jag var gravid (dottern föddes mars 2002) och de försvinner inte. Har testat allt möjligt men det går helt enkelt inte bort.

    Hemskt!!!

  • Jaylin

    Glömde:
    Jag opererade bort en hemorojd när jag var gravid (pucko-doktor som tyckte att jag skulle göra det!!!) och det var det värsta jag har varit med om. Jag fick ingen bedövning eller smärtstillande efteråt.
    Så ont som det gjorde i flera veckor efter kan man inte föreställa sig. Varje gång jag gick på toa så gick såret upp och den smärtan höll i sig i flera timmar varje gång. Det var så illa att jag slutade äta helt, men det hjälpte ju inte heller... Min (ex-)man körde mig till akuten en gång för att jag skrek så mycket och hade så ont. På akuten sa de att läkaren borde anmälas för att ha skurit bort en hemorojd på en gravid som sen inte kan få smärtstillande.

    Det tog 2 månader innan det slutade göra så helvetiskt ont. Det var värre än förlossningen eftersom det aldrig tog slut...
    Så nu sitter jag här med mina hemorojder och vågar inte operera bort dem...

  • Jaylin

    Yessi:
    Jag vet inte riktigt. Till mig har läkare sagt att det är "fel" hemorojder för att använda sig av gummiband. Varför vet jag inte riktigt. Min nya läkare avrådde mig iaf för operation eftersom hon sa att jag kommer att få tillbaka dem...

    Jag tycker åxå att det är hemskt - och otroligt pinsamt vid sex...

Svar på tråden HUR blir man av med hemorrojder??