Inlägg från: veteran |Visa alla inlägg
  • veteran

    Monster!!

    jag kan säga vad som inte funkar med att börja med...

    gå INTE fram och nyp tag i hennes jätteömma bröstvårta och säg åt henne att passa sig, det smäller....

    Jag tycker inte heller att man ska gräva ner sig av ilska, det loosar du på i långa loppet då du förmodligen får ett utbrott och gör något du undrar över..

    Jag har sagt vid ett par tillfällen: Jag VET att du är gravid och att du har ditt med hormoner och allt vad det innebär men jag är ingen jävla slagboll.. vi ska väl fortfarande kunna prata om allt utan att du ska explodera utan minsta förvarning??

    Jag älskar dig och allt som du nu har fått för dig om att du inte är sexig längre, att du inte duger och att du själv känner dig väldigt osäker är något som DU SJÄLV måste försöka hantera,. jag finns här för dig det VET du!

    säger du det med 100% känsla och hon fortfarande inte förstår är du nog bortom all hjälp :|
    jag tror 100% att dom måste få sig en ordentlig tankeställare och verkligen INSE att man faktiskt älskar dom precis lika mkt även fast dom är gravida (även om jag inte var lika sugen på sex under höggraviditetstiden hähä)

    Jag tror att problemet ligger i att man själv blöjar till sig och beter sig annorlunda mot sin partner och bara den saken gör dom tokiga inombords.. bara mina tankar iofs men så pass påläst är jag att det måste ligga NÅGONTING i det iaf :)

    Lycka till!

Svar på tråden Monster!!