• Anonym (undrar..)

    hur ofta suger ni av era pojkvänner?

    som rubriken låter undrar jag hur ofta ni suger av era killar??

    Vi hade nyss en livlig diskussion här hemma efterssom killen tjatat i flera dagar ..jag har helt enkelt inte haft lust..dessutom vill han ofta att jag ska göra det när han måste till jobbet om typ en kvart eller nåt, inte nog med att det blir under tidspress, jag blir lämnad skitkåt oxå!! Jag har perioder jag vill ha sex, likadant går det i perioder då jag vill suga av honom... sen tänder jag faktiskt inte på tjat heller... men men. han blev iallafall arg för han tycker inte jag gjort det på länge nu, och han säger dessutom att han alltid måste be om det, fast det tycker inte jag att han måste..

    han säger att jag inte gett honom en avsugning på över en månad, men jag menar att jag gjorde det förra veckan...

    så..hur ofta suger ni av era killar? är det oftast i samband med annan sex, eller blir det rena avsugningar? måste killen oftast be om det eller gör ni det av er själv??

  • Svar på tråden hur ofta suger ni av era pojkvänner?
  • Sassan86

    nästan varje gång vi har sex. jag vet att han tycker om det och jag tycker om att se honom njuta av det. =)

  • Anonym

    Oftast blir det under förspelet som jag suger av min man. Han kommer inte då utan vi fortsätter med att knulla. Har inga problem med att pussa och kyssa honom efter oralsex, men jag suger inte honom efter han har varit inne i mig.

  • lejoch

    Det blir oftast som en del av allt annat så jag har inte riktigt reflekterat över det...

  • Anonym

    typ aldrig, har försökt några ggr förut, men han gillar det inte. Föredrar sex båda två och har ett underbart sexliv! kan fundera varför han inte gillar det som andra gör..

  • helenagbg

    Nästan varje gång vi har sex. Det har blivit en del av förspelet.

  • Göteborgsbruden

    aldrig typ, vet inte riktigt varför, inte min grej bara, men gör det ibland när jag verklgen känner attt jag vill. Som tur är har jag världens goaste sambo, han bryr sej inte, även om han vill så tycker att att det kvittar, han älskar mej ändå


    Screw you guys, I'm going home
  • AnnCharlotte86

    Jag försöker suga varje gång jag får chansen, typ! Han är inte van vid att en tjej gillar sånt ju, så jag försöker ju göra honom lite glad. Men vi är ofta trötta, så det blir ju inget...

  • Anonym

    Nästan varje gång vi har sex, plus någon gång då och då bara suga alltså. Får mycket slick tillbaka, skulle inte kunna tänka mig ett sexliv utan oralsex, varken att ge eller få.

Svar på tråden hur ofta suger ni av era pojkvänner?