Inlägg från: Pormoicheia |Visa alla inlägg
  • Pormoicheia

    Träffat en som röker hasch, behöver råd!!!! LÄS..

    En drog i sig såsom cannabis kanske i sig inte dödar på det viset. Men det grumlar igen tankegångarna vilket leder till att den som röker lättare hamnar i riskfyllda situationer.

  • Pormoicheia

    Citat

    "Suck*

    Kan inte alla självutnämnda experter som inte vet något om ämnet överhuvudtaget bara vara tysta?"

    Hur kan du, som sitter vid en dator någon annanstans, avgöra via inlägg från anonyma nick vilka som har kunskap och erfarenhet och vilka som bara "tycker"???

    Erfarenhet och kunskap kan dessutom komma ifrån helt olika situationer. Vissa här har drogat, andra har varit mycket uppi medan vissa går efter medicinsk fakta, en del efter observationer från långt håll. En del går kanske efter tidningsrubriker medan några kanske egentligen bara vet det dom hört från andra...

    Det är väl klart att jag blir irrierad på folk som "tycker fel" i mina ögon, men jag personligen blir mer irriterad på den attityd du visade upp i just det inlägget...

  • Pormoicheia

    Anonym (El Cheapo) >>>

    Jo. Jag blir också irriterad och förbannad på dom som bara slänger ur sig "omotiverade" åsikter, och jag tycker egentligen också att dom bara kan hålla käften om dom inte har något vettigt att säga. Men utan dom åsikterna skulle det inte finnas så mycket att diskutera heller.

    Och dom som nu är med och diskuterar, trots att dom egentligen inte vet vad dom pratar om, får chansen att lära sig någonting nytt.

  • Pormoicheia

    med omotiverade åsikter menar jag (var lite klumpigt uttryckt kanske) åsikter som inte har någon grund...

    I din panna >>> Blev inte irriterad på dej...blev dock irriterad på attityden, men jag förväntar mej inte att du har den hela tiden så om du tog det personligt så ber jag det snaraste om ursäkt.

    Det jag däremot undrar nu är vilken kategori jag tillhör enligt dej. Den som inte bör yttra sej eller den som har något att komma med??

  • Pormoicheia

    Anonym (lilla jag) >> Vet inte om det är mej du syftar på nu, men det är inte jag som påstår mej att kunna avgöra huruvida någon "snackar skit" eller inte. Jag är själv nyfiken på hur [I din panna] kan avgöra detta...
    Däremot kan vissa inlägg kännas så då jag själv inte kan relatera till dom...men jag tycker att även dom inlägg och åsikter jag själv kanske inte håller med om är lika viktiga, då vi utan dom inte skulle ha så mycket till diskussion.

  • Pormoicheia

    Anonym (Lilla jag) ...ingen fara. Jag blandar ihop saker lite titt som tätt själv....tangentbordeta alla knappar bl.a...

  • Pormoicheia

    Anonym (El Cheapo) >>>

    Citat
    "Det som folk som jag blir irriterade på är dock alla okunniga människor som vräker ur sig en massa skitsnack om att hasch skulle vara livsfarligt. Håll er till vad som gäller, dvs att personen faktiskt har ett missbruk."

    Men om dom anser att hasch är livsfarligt så tycker dom kanske det av en anledning. Jag kan inte hålla med fullt ut om att hasch är livsfarligt (men fär att slippa missförstånd så vill jag även påpeka att jag inte heller tycker att det är lugnt att missbruka), men bara för att inte håller med så betyder inte det att det är skitsnack. Speciellt inte då vi faktiskt befinner oss på ett diskussionsforum, som i sin tur är i lite behov av olika åsikter för att det ska fungera som det ska.

  • Pormoicheia

    Jag tänker inte uttala mej om vad jag tycker riktigt än då jag vill veta från [ I min panna ] om hon tror att jag har något att lägga bakom mina argument eller inte. (är alldeles för nyfiken)

    Citat "Att MISSBRUKA cannabis kan däremot vara indirekt livsfarligt, men det har ju inte med cannabiset att göra."

    Du menar alltså att det är missbruket i sig som är farligt, cannabis just happened to be in the neighbourhood.
    (Försöker inte vara dryg nu, jag vill bara vara säker på att jag förstått dej rätt...)

Svar på tråden Träffat en som röker hasch, behöver råd!!!! LÄS..