Inlägg från: Nifelheim |Visa alla inlägg
  • Nifelheim

    Sytråden spinns vidare!

    Måste lägga i favoriter...

    Är det förresten ngn som har beställt fleecetyg från stoff och stil? Är lite nyfiken på tjocklek, kvalite m.m.

    Beställde en hel del tyger därifrån häromveckan, men måste säga att det var väldigt varierande kvalite. En del blev jag jättenöjd med, men annat tyckte jag var en riktig besvikelse. Hur har ni andra uppfattat dem?

  • Nifelheim

    Nu vart jag sugen på att sy skötväska..Ngn som vet ngt ställe som säljer kamoflauge färgat ganska stadigt tyg? Gärna "grå svart" kamoflauge....

  • Nifelheim

    Hmm Furulunds ligger i västerås eller hur? Men vart? Ngn som har en bra förklaring till ngn som hittar som en kratta i västerås?

  • Nifelheim

    Beror ju också lite på barnet. en del får totalpanik när de ska ställa sig upp och fötterna är "instängda" men en del bryr sig inte alls.

  • Nifelheim

    Tänk på med kulor bara att välja så "oprassliga" som möjligt. ngn sort låter jättemkt när man rör vid kudden och jag kan tänka mig att det inte är så kul för bebis att ha örat precis emot det ljudet när han/hon ska äta.

  • Nifelheim

    Om jag får tipsa så skulle jag INTE köpa baby cool. Den är nog bättre att låna på bibilioteket. Jag kanske hade för höga förväntningar, men jag tyckte den var mer som inspiration att bläddra igenom ngn gång. Mönstren tyckte jag det enda som var roligt var ngn klänning eller förkläde. Och det vill nog inte min son ha på sig.

  • Nifelheim

    Först ska jag berätta en sak. Här har jag gått och gnällt om att det inte finns ngn tygaffär här, tills jag häromdagen åkte förbi ngt som heter: Syfabriksstuvar. Visst borde det vara en tygaffär? *S* det såg så ut iaf, men tyvärr var den inte öppen när jag åkte förbi. Får ta och ringa och kolla öppettider ngn dag så jag kan kika vad det är.

    Sen tänkte jag höra en sak ang spjälskydd. Nu har jag ju bäddat med spjälskyddet "ståendes på madrassen" men när bebis blir större sen lär han ju lyckas pilla ut fötterna under då, isf vore det ju bra med ett högre spjälskydd så att man kan knöla ner det i madrasskanterna lite, så jag funderar på att sy ett sånt. Nu tänkte jag bara höra med er som redan har barn. Tänker jag rätt eller räcker det att ha ett ståendes på madrassen?

Svar på tråden Sytråden spinns vidare!