• Bibob

    Barn födda i nov 06 !!!

    Här är en tråd för oss som fick barn i nov 06. MIn son är född den 4nov. Tanken är att man kan bolla med ideér och funderinga över våra guldklimpars utveckling , rutiner osv...=)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-02-22 13:25:51:
    Ps. Vad kul att det är så många som har barn födda i november och att så många hänger på tråden =)

  • Svar på tråden Barn födda i nov 06 !!!
  • TheCoopers
    Marijjasol& Sassiestar :

    Adele sov till 7:20 men hon vaknade kl 01:30 och åt ... vilket hon inte heller gjorde förrut ...
    Jag tror att det är en fas - vilken fas vet jag inte men jag tror bestämt min stora tjej hade en likadan fas ... fastän jag glömt det mesta det är ju en massa år sedan nu *L*

    Känner mig tröttare än på länge men Adele hon hoppar och skrattar i sitt gym ....
    Inspector Gadget is King
  • MagicAngel

    Morgon alla..

    *puh* Efter lååånga samtal till sjukvården...Sitter här med troligtvis vattkoppor på min lilla son..Fasiken..han har ju PRECIS haft magsjuka..

    Man börjar bli lite mör på sjukdommar nu..

    Ville bara ventilera av mig lite...=(

  • SassieStar

    marijjasol och familjencooper:

    ja det måste vara någon fas.. fast han somnar i sin säng som han alltid brukar, men däremot kan han vakna mitt i natten och vill inte sova utan han ska sova bredvid mig om han ska sova..
    men han somnar 8 och vaknar 6.30 och sen sover han om till 9 om jag har tur..så det är bara drygt då man får kliva upp 100 ggr på natten för att han ligger o bökar och är jätte arg hehe.

  • TheCoopers
    Sassiestar :

    Hahah vi kan kalla fasen "böka-som-f*n-på-natten* fasen hahah

    Det är tur att jag är flygvärdinna i botten och behöver därför inte så mkt sömn för att överleva 4 timmar räcker för mig ...

    Vi har precis fått Tuberkulos vaccinationen - Inte ett ljud sa hon min plutta ...och nu ligger hon på sin filt och pratar med skalman .
    Underbara är dem vilket gör det lättare att vakna på morgonen .
    Inspector Gadget is King
  • mexisis

    är det nån som vet nån bra receptbok för barnmat. har läst om nån som de brukar rekomendera på öf men kommer inte ihåg namet. nu när devin äter en portion åt gången skulle jag vilja göra egen mat till honom. skulle va bra att kunna göra lite större kok och kunna frysa in i portionsstorlekar


    världens vigaste man kröp in i arslet och försvann
  • Mill06

    Maja vaknar oftare på natten nu och vägrar somna om om hon inte får mat.... 23.30, 02.00, 4.30.... suck plus att nappen måste stoppas i exxxx antal gånger, hoppas att detta oxå går över snart!!!

  • TheCoopers
    Mill06

    Jag tror det har med utvecklingen att göra faktiskt - speciellt runt 6 månaders ålder börjar de ofta sova oroligt - kanske vakna tidigare eller vakna för att äta .
    Adele brukade aldrig vakna på natten och nu vaknar hon vid 2 tiden och äter ...
    Inspector Gadget is King
  • mexisis

    ingen som vet nån bra receptbok med barnmat?

    devin har hamnat i en sjuk vakenhetsfas. han vägrar sova på dagen. igår sov han 1,5 timme och idag har han sovit en kvart. ju tröttare han blir desto gnälligare och argare blir han. han somnade inte ens i vagnen när vi var ute och gick en timme nyss. det är bara andra dan men jag håller redan på att bli tokig och bryta ihop. nåt tips på vad jag kan göra?


    världens vigaste man kröp in i arslet och försvann
  • Mill06
    FamiljenCooper- ja det är nog så va??
    Jag hoppas på kvällsgröten, nu när jag skaffat en mjölkfri variant, så hon blir mätt lite längre!
    Maja är antagligen allergisk mot komjölk.. LedsenSka på pricktest snart, förhoppningsvis är det en mild variant eftersom hon inte reagerar på bröstmjölken!
Svar på tråden Barn födda i nov 06 !!!