• Giele

    7 åring med magkatarr

    Har precis kommit hem från skolläkaren efter ha varit där emd min dotters onda och krånliga mage. Ingen trevlig avslutning dirket. Hon sa att det troligtvis var magkatarr, orsakat av oro och spänningar i skolan. recept med zantac med sig hem. Det känns inte roligt, små barn som äter det, ännu ett barn i stressstatisktiken, ändå har man föröskt att INTE stressa, ta det lungt, inte bråka med sambon för mycket, försökt att itne vara tjatig på¨henne osv.

    Skolan är det lite krångel med, lite småtaskiga killar som retar tjejerna. I min dotters klass är dom bara tre tjejer, i lilettan, och några till i storettan. Dottern hamanr i mitten, de andra två tjejerna vill vara med henne, hels själva, klassiska problemet och det gör att hon blir ledsen och inte vet vad hon ska göra. Har som tur är en jättebra kontakt med lärare, de jobbar mycket öfr att det ska vara en bra stämmning i klassen.

    Är det nån mer med barn som är stressade eller oroliga? Man känner sig som en dålig förälder av stora m´ått just nu.
    Hur har ni gjort och vad kan man göra föra att hon ska må bättre?

    Kankse lite överkänslig, men men skrivit av mig lite iallafal.

  • Svar på tråden 7 åring med magkatarr
  • Giele

    Kramizza, du behlver inte be om ursäkt, tanken har funnits hos oss att det kanske kan vara så. Jag är känslisg mot laktos och får vara lite försiktigt med mjölkprodukter. Skolläkaren trodde iof inte att det var det som var problemet, eftersom min dotter bla sa att pannkaka gick bra för magen....Men det skadar kankse inte att prova det i allafall!

    Är det krånligt att helt utesluta mjölk? jag menar med mat och sådant.

    Anna 84: Är ju också en bra ide, skulle kännas bättre att få sådan hjälp istället för att behöva ge medicin.

Svar på tråden 7 åring med magkatarr