• Molle72

    V.V.S.-tråden - Våga Vägra Skov! För dem med Ulcerös Colit, Crohns Tråd nummer 7

    Hej alla. Jag ser att min dotter är ganska aktiv i tråden redan.

    Hoppas ni mår bra i det underbara vädret, kram på er alla.

  • Molle72

    Hej på er idag firar jag och min man årton år tillsammans. Känns fortfarande som igår hihi. Ha en bra dag.

  • Molle72

    Hej alla.

    Ja visst är det kul när man hör att det faktiskt finns långa förhållande idag. När jag väntade Rebecca Tex frågade de på mvc hela tiden Är det samma pappa till barnen är du säker på det.
    Tydligen var det ganska vanligt redan då för tretton år sen att det inte höll mellan parterna. Själv tycker jag att det är helt underbart. Vi är ju verkligen sammansvetsade genom allt vi har gått igenom genom åren.

    Har inte så mycket att skriva om vad det gäller tarmar just nu, när Rebecca själv är aktiv i tråden. Men läser allt och kommer fortsätta att hänga här. Så så lätt blir ni inte av med mig.

    Kram på er alla.

  • Molle72

    Nej lilla gumman du ska stå på 7 1/2 mg tills vi ska träffa läkaren igen om två veckor. Då ska du trappa ner till 5 mg. Om ni undrar så är Rebecca hos en kompis just nu. Sen kommer hon antagligen stå på 5 mg hela sommaren som de andra somrarna.

    Tack ska ni ha alla som vill ha mig kvar. Jag hade ju inte tänkt lämna er helt utan det blir väl så att Rebecca skriver själv mest. Sen kan ju jag lägga till lite med.

    Kram på er alla.

  • Molle72

    Rebecca har haft en jobbig orolig vecka denna veckan. Vi låg vakna till ca 1:30 inatt pga hennes oro. Hon är orolig att hon ska hamna på sjukhus igen och hur det ska gå med hennes skolgång då hon får betyg nästa år.

  • Molle72

    dalkulla: Ganska bra förutan att Rebecca är väldigt orolig och vi liggar och pratar till sent varje kväll. Det är när hon lägger sig alla tankar kommer. I förrgår låg vi till 1:30 pch inatt till ca 00:00. Det tar på krafterna då man själv är ganska trött.

    Lycka till med förlossningen och att du inte ska ha allt för ont.

  • Molle72

    grådis: Rebecca träffar en psykolog i mellanåt men det är tyvärr inte regelbundet. Hon ska dit på onsdag.Det brukar hjälpa jättebra.

  • Molle72

    Stort grattis till er dalkulla och lycka till med lillkillen många kramar.

Svar på tråden V.V.S.-tråden - Våga Vägra Skov! För dem med Ulcerös Colit, Crohns Tråd nummer 7