• Nokkan

    Tråden för oss tjejer med Prolaktin. Del 4

    Okej jag hänger med på den här tråden även om jag inte skriver så mkt längre. Men jag hejar på oss alla och lyckönskar de som lyckas coh ber att jag själv skall göra det snart. Om inte annat så är våren här och då känns livet mycket enklare, eller hur? Kramar till er

  • Nokkan

    Glad påsk alla! Hoppas ni mår bra. Själv är jag en värpande höna i ordets bemärkelse. Är i slutet av min IVF nu, det vill säga det blir troligen äggplock nån gång i början av nästa vecka. Jag har mått fruktansvärt dåligt ,illamående och ont i magen. Man trodde jag var överstimulerad men så var inte fallet utan jag är bara känslig för medicinen, tror man. Men samtidigt är det inte konstigt att man har ont i magen närman har ca 12-15 ägg i 1-2 cm storlek i äggstockarna. Ni får hålla tummarna för mig att det går vägen denna gången. Nu är jag sååå trött på att ha otur i livet.
    kramar till alla kämpaglada tjejer här inne.

  • Nokkan

    Spånmona....fruktansvärt tragiskt och orättvist. Jag förstår att du inte anser dig ha tid med väntan, vi får ju inte göra annat än vänta och vänta och vänta...Hoppas den nya utredningen visar något som kan hjälpa er.
    Kramar

  • Nokkan

    Hej brudar. då har man legat på sjukhus igen på grund av någon ovanlig ¨komma. NU är jag inte bara en ovanlig prolaktinpatient utan jag tillhör också Den ovanliga patienten som kanske finns en gång per år att få en infektion av äggplock. Det är så ovanligt att de inte ens tror att det sker, så de har testat mig för allt annat möjligt men har nu gått med på att jag fick en äggstocksinfektion vid äggplock. Så det blev inget ägg tillbka, det ligger i frysen. jag har legat inne på sjukhus och mått skit av smärta och helvetes jävlar...men nu är jag hemma och sjuskkriven till nästa vecka då man hoppas jag ska vara frisk igen.

    Ja vad ska man inte gå igenom för att få den här ungen....(börjat tänka så ibland...) och man vill ju inte bli en sur mammakärring som ger ungen skulden en vacker dag, ni vet det där klassiska....." Om du bara anar vad jag fick gå igenom för att få dig...." Hm..

    Så här det.. Så jag käkar på med min pravidel numera och eller ska jag byta till dostinex igen tro?? blir ju färre tabletter då...hm tåls att tänka på.
    Kram på er

  • Nokkan

    Pravidel kan du äta under graviditeten i värsta fall, om du skulle behöva det men Dostinex minskar chansen att få ägget att fästa har det visat sig i råttförsök, så ska man bli gravid som tex jag ville då fick jag byta till pravidel en månad innan IVF, nu misslyckades mitt IVF men jag fortsätter med pravidel ändå.

    Vad virrigt det blev, Dostinex får du absolut inte äta under graviditet har jg fått höra men Pravidel går bra. Men man vill helst att man inte äter något när man fått reda på att man är gravid.

  • Nokkan

    HEjsan tjejer, här är det tyst..vad händer?

    Själv satte jag igår in ett ägg från mitt första IVF som aldrig blev av pga jag var svårt sjuk då, så just nu ruvar jag alltså....och hoppas att mitt gravtest den 22 juni visar på ett starkt plus!!!!!!!!

  • Nokkan

    Jossen, det kan ha varit början på det hela vilket gör att det inte hunnit börjat visa sig också och att ni kommit på det i bra tid, så sa de till mig. Men det kan också bero på stress har jag hört..eller det mest ovanliga får man hoppas. på ett drogmissbruk.....

    Ha en bra dag

  • Nokkan

    Anki78...innan jag fick min medicin så kunde jag trycka ut mkt vätska ur bröstvårtorna, flera gånger per dag, varje dag varje vecka. det kom inte jättemkt varje gång men jag fick torka upp det jag pressade ur....(eftersom jag nyss då kommit på att jag kunde trycka ut och undrade vad det var så tryckte jag rätt mkt...)
    Men så fort jag fick medicin och fick ner prolaktinet så har det sluta komma vätska när jag trycker.

Svar på tråden Tråden för oss tjejer med Prolaktin. Del 4