• Beckah82

    Korkade kommentarer från blivande pappan (håll glimten i ögat)

    OBS! Denna tråd är alltså tänkt med lite humor och glimten i ögat...

    Har din karl under graviditet eller förlossning kläckt ur sig något urbota korkat angående graviditeten?

    Min smaskigaste trodde jag var ett skämt först men nä...

    "Vaddå? Måste jag stanna hela förlossningen? Men sova då?"

    Japp..tre millimeter ifrån att ahn fick en smäll..men sedan kom jag på att han bara är kille...och dum...

    Det gjorde för övrigt han själv också

    Nu får någon dela med sig av något fort så jag slipper vara ensam här... hehe
    ♥ Vad varje gravid borde läsa: www.familjeliv.se/Forum-2-143/m18636352.html
  • Svar på tråden Korkade kommentarer från blivande pappan (håll glimten i ögat)
  • Mitt hjärta är hemma
    loving skrev 2007-04-04 11:58:56 följande:
    Det min sambo kläckte ur sig tyckte jag var mer gulligt än roligt men jag delar med mig iaf.Vi satt och pratade förlossning och då frågar han mig-men kommer våran barnmorska att följa med då??Till saken hör att vi bor 5 mil ifrån det sjukhus som vi ska föda på så jag undrar hur han fick ihop allt... frågade lite lätt om han trodde hon hade jour och skulle åka in med oss eller såå, förklarade också hur lång tid en förlossning kan ta och hur det nu skulle gå för våran BM med sina andra gravida par som hon tar hand om...han blev tyst och jag satt mest och småflinade, "prata först tänka sen" stämmer in på min älskling Fast jag måste säga att hans fundering är ju riktigt bra, tänk om det var så! Vad tryggt det skulle kännas att få ha med sig sin BM man lärt känna under alla dessa månader! bf: 26 april........ läääängtar!
    Oj då. Jag har alltid tänkt att min bm skall vara med. Är det inte så? Oups.
  • Madida

    Har precis läst alla inläggen och skrattat så jag gråtit. Vilken underbar start på dagen

  • sötsugen80

    Jag låg vaken en natt och kunde bara inte sova. Låg och tänkte på hur tjock jag blivit, hur trött jag var, hur hemskt mitt hår var, hur ful jag kände mig, hur ont jag hade i fogarna..tyckte synd om mig själv helt enkelt!

    Sambon låg bred vid mig och sov djupt.. jag tänkte, vilken tur jag har som har honom som tycker att jag är fin hur jag än ser ut nu! Var på han vaknar till(tror jag, men han sov), (han pratar nästan alltid i sömnen), han ler, sen slutar han plötsligt le och lutar sig närmare och närmare mitt ansikte..ca 10cm ifrån mitt ansikte fylls hans min av avsky och han får fram.. FYFAN va du ser sliten ut, vad har du gjort? Sen vänder han sig in mot väggen och sover vidare...

  • MallaMojs

    sötsugen...haha Vilket stöööd!!! Min sambo pratar också i sömnen, bäst å passa sig...


    Tvillingtjejjer **vecka 25**
  • Silverflarn

    Min man sa innan vårt första barn föddes att smärtan under förlossningen inte kunde vara mycket värre än att slå i lilltån riktigt hårt... Jag tittade bara på honom och sa att det tar lite längre tid att föda barn än det tar för smärtan i en lilltå att försvinna.
    Efter förlossnigen har han aldrig upprepat detta korkade påstående...

  • Marikus

    Min man bor utomlands men har lovat att han ska köpa ngn sorts biljett som gör att man är garanterad plats på flyget, ifall han inte skulle hinna flytta hem innan det blir dax. En kväll satt vi och pratade i tfn varpå jag frågade honom om han hade kollat upp detta med biljett hem.
    Hans svar blev: Nej det var för dyrt, men du kan ju ringa när du kommer in till sjukhuset, för de borde ju veta hur lång tid det tar och om det är på riktigt så att jag inte åker hem i onödan. Gissa om han låg risigt till! Han insåg ganska snart sitt misstag :)

Svar på tråden Korkade kommentarer från blivande pappan (håll glimten i ögat)