• Snakeheart

    Barn i April 2007? nr 4

    Såja.. Nu har väl iaf bebisarna kommit..

    Blev dags för ny tråd igen hära.. För de som fortfarande är "trogna" och skriver iaf... Vore kul om det vore lite fler bara... Annars blir det kanske ingen uppföljare till den här.. Men tycker om den, så vore trist..

    De tidigare trådarna:
    www.familjeliv.se/Forum-11-227/m11682073.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-227/m14536824.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-227/m17657285.html

    Magarna:
    www.familjeliv.se/Forum-11-227/m18392460.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-07-24 20:58:55:
    Vad som gömde sig i magarna

    www.familjeliv.se/Forum-11-264/m22041446.html

  • Svar på tråden Barn i April 2007? nr 4
  • felixen

    Jag har en liten Moa född den 16 April! Hur har ni det? Hur mkt e era bebisar vakna? Vill inget annat än att komma igång att träna lite men jag har fortfarande lite ont efter foglossning så det blir bara promenader än så länge.

  • pyretina

    Våran son är väldigt vaken på dagarna, nån timme åt gången..Eller vissa dagarn sover han mer, men för de mesta är han himla vaken...

    felixen - hade du jobbig foglossning under graviditeten??? För min del hugger de ganska mkt likadant som under graviditeten, men bm sa att jag kunde ha problem lika länge efteråt som jag hade före... Hoppas iof att de går över snart, för jag hade problem med foglossning från v.8.. Räcka ut tungan


    Keiron 24/4-07
  • tvåan i april

    Vanja är min andra dotter, har en Emma som fyller 4 i juni
    Vi har bott här i athen i 1,5 år så jag har varit hemma med henne helatiden. Men nu till sommaren ska vi flytta hem till mariefred igen och Emma ska få börja på sitt dagis 15 h/veckan. Det blir nog ganska skönt både för henne och för mig tror jag , är ju inte direkt "semester" att vara hemmafru....he,he
    Vanja (6 veckor) sover bra på nätterna, är uppe och ammar en gång bara.
    Men nu har Emma hållit oss vakna tre nätter i rad för hon har ont i halsen och varje gång hon sväljer så vaknar hon och gallskriker!!! . Hon vägrar alvedon eller honungsvatten som vi försökt med....ska få en tid hos läkaren idag!


    Jag skulle också vilja komma igång och träna nu, min läkare har sagt ok nu efter snittet.


    Men här i athen finns det inte så många ställen att promenera på och trottoarena står det alltid bilar parkerade på så man måste gå ute i gatan! + att det varit såå varmt runt 30 grader varje dag förra veckan....men nu är det grått!


    Ska gå ner till gymmet och höra priser så kan jag gå på löpbandet där!

    Nu är det dags att amma igen!!

  • pyretina

    tvåan i april - ja då är de inte lika lätt att börja med promenader... Har du gym i närheten??


    Keiron 24/4-07
  • tvåan i april

    Pyretina- ja, som har öppet 24 h/dygn och barnpassning om man vill....så jag har INGET att skylla på

  • Vicka81

    En til apriltråd
    Jag har oxå ont i fogarna fortfarande... men trotsar den bråkiga svanskotan med längre promenader iaf. Så skönt att kunna röra sig utan jättemagen ändå


    LOVISA 23/4-07
  • Daz

    Födde en son den 10:e april. De första tre veckorna var jobbiga. Amningen hade ju inte riktigt stabiliserat sig och man var ju lite allmänt förvirrad. Har haft ont efter att jag blev sydd också, men det är tack och lov bra nu efter 6 veckor. Skönt att kunna gå utan att få ont. Har tappat ca 14 kilo men har minst 10 kilo kvar att gå ner. Jag är lite otålig, men men, man får väl ge det hela några månader. Hur är det för er?

    Min kille är en riktig bjässe väger över 5 kilo alla redan, men allt är normalt enligt bvc, så det känns ju bra.

  • Joje

    Fick en liten Liam den 17 april. Det har varit lite jobbigt för oss med; Liam har kolik och jag har slutat äta mjölkprodukter, vilket fungerar bra. Han har inte lika jobbigt längre, men det kommer lite magknip varje dag i cirka 1-2 timmar sammanlagt. Mycket bättre än förut då det kunde hålla på upp till 6 timmar, ibland i sträck!!!

    Ja, visst vill man komma igång med någon träning snart, har gått ner 14 kg och har 4 kvar + att jag vill gå ner lite till. Jag har också problem med svanskotan, det är bättre nu men det gör fortfarande ont när jag reser och sätter mig. Jag gör situps varje dag i alla fall. Det är ju degmagen man vill ha bort i första hand!!! Någon promenad blir det ju varje dag på 30-60 minuter - bra för lilleman också!

    Min kille väger inte så mycket, knappt 4 kg i onsdags. BVC tyckte att han väger för lite för sin ålder och han hade bara gått upp 110 g från förra besöket. Så nu är det matning varannan timme + ersättning, vilket jag tycker är överdrivet. Han äter dessutom inte så mycket av den; antingen spottar han ut den, kniper ihop munnen eller så äter han upp alltihop och spyr upp det sen. Så vi hoppar över ersättningen och jag erbjuder honom mer "tutte" istället!!

    Blev långt det här.....

    Ha det bra!!

  • bastarden

    Min Stella föddes 2 maj, 52 lång o 4614 tung efter 11 dagars övertid. Hoppar in här

Svar på tråden Barn i April 2007? nr 4