• Snakeheart

    Barn i April 2007? nr 4

    Såja.. Nu har väl iaf bebisarna kommit..

    Blev dags för ny tråd igen hära.. För de som fortfarande är "trogna" och skriver iaf... Vore kul om det vore lite fler bara... Annars blir det kanske ingen uppföljare till den här.. Men tycker om den, så vore trist..

    De tidigare trådarna:
    www.familjeliv.se/Forum-11-227/m11682073.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-227/m14536824.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-227/m17657285.html

    Magarna:
    www.familjeliv.se/Forum-11-227/m18392460.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-07-24 20:58:55:
    Vad som gömde sig i magarna

    www.familjeliv.se/Forum-11-264/m22041446.html

  • Svar på tråden Barn i April 2007? nr 4
  • Snakeheart

    Hejsan!!
    Här har det skrivits ju.. vad kul!! Jag har en son sedan innan, som fyller tre nu i sommar.. å min dotter, Mirielle, föddes 070409 kl 10.49. Hon vägde då 4500 gram & var 54 cm lång (stor tjeja).. Föddes med akutsnitt då hon antingen vände sig i sista stund eller de missade att hon låg i säte..

    Finns uppgifter om vikt osv i "barnkammaren", fina foton i galleriet och annat skriftligt i mina bloggar..

  • felixen

    Min tjej har vuxit jätte mkt, förra veckan vägde hon redan 5 kg å var 56 cm lång och då var hon en normalbebis när hon föddes 49 cm å 3555g tung undrar vad det e i min mjölk haha.
    Moa har en skrik period varje kväll innan vi ska gå och sova, 1-2 timmar jätte jobbigt när inget hjälper för att lungna henne. Nu ska vi ut på promenad strålande solsken här nere i skåne!

  • Lilla Ego 07

    Hejsan!

    Hoppar in i den här tråden! Fick en liten Elliott 30 april på bf +9.

    Har inte följt tråden tidigare tyvärr dock ...

    Hur är era bebisar när de är vakna?? Min lilla kille är ofta väldigt gnällig:) svårt att veta hur man kan roa honom om man säger så :)
    Han gillar att bli buren och sova i våra famnar och det är väl det de flesta bebisar gillar.

    //Sara

  • Vikbolandet79

    Min lilla tjej föddes fredag 13. april...har blivit en turdag Hon är gnällig på kvällarna...på dagarna sover hon mestadels och när hon är vaken är hon lite smågnällig, men inte alls som på kvällarna när hon håller full konsert
    Försöker lära henne att sova själv, men det är svårt när hon helst vill sova nära mamma! Är jättemysigt, men vi skulle vilja ha sängen för oss själva snart...Pappa sover nämligen inte så bra med lillan mellan oss! Och hon hatar vagnen...

  • Lady Gaga

    hoppar in här.

    Jag fick en liten Felicia den 24 april (v37+5). 48cm lång och 2986g lätt. Hade ett planerat snitt den 3e maj pga att hon låg i säte, men hon valde att rycka ploppen till badkaret tidigt på morgonen den 24e. Så det blev akutsnitt istället.


    ~Felicia 070424~
  • MinGu

    Hej Alla!

    Hanna heter jag och min dotter, Ingrid,  föddes 070414, 9 dagar efter BF.  Hon vägde då 4210g och var 52 cm lång.  Vid 4 veckors ålder vägde hon 4850 och var 58cm lång

    Hon är mitt första barn och sambons tredje, två grabbar på 2 och 4 år bor hos oss varannan vecka.

    Här flyter det mesta på ganska bra... Vi har oftast en liten "bökperiod" på kvällen och då är det mest bara tutta och snutta som gäller för att lilla damen ska vara helt nöjd...  Annars verkar hon trivas i vagnen, i sin säng och i sin babysitter...  Sover bra på natten, äter ett par gånger, sover i egen säng om inte mamma eller pappa drabbas av gosbegär, då sover hon mellan oss...=)

    Hon verkar nöjd för det mesta...

    Jag mår också bra, har gjort hela tiden, förutom de två första veckorna efter förlossningen då det var ruttet! Tokont, (några få stygn, men Jo tack; det räckte gott) och lite smånere...mest pga av smärtan och att man var så orörlig... Helt underbart att kunna förflytta sig obehindrat igen!

    Promenaddax här också men...solsken...? Nä..här är det regn...=/

    Ha det så gott alla, sol eller inte..=)


    °?.¸ ღ ♥♥ Mira INGRID Margareta 14/4 -07 ♥♥ღ ¸.?°
  • pyretina

    Chockad, lite smått iaf.. Gossen har somnat i babysittern... Första gången de.. Sovit ett tag nu oxå... Så har passat på och pyssla här hemma...
    Snart är de dax för promenad i det fina vädret, kanske få sig lite färg på kinderna oxå Generad..
    Inatt sov han 4 timmar i sträck utan att äta, dagen verkar vara fylld med överraskningar.. Räcka ut tungan


    Keiron 24/4-07
  • grodanboll85

    man vaknar på ett underbart sätt varje morron då lilla felicia ligger å jollrar å skrattar i sin säng på morronen å på kvällen när hon ska sova e hon lite gnällig hon e vaken mellan 2-3h i sträck på dagarna vill inte sova för hon kan ju missa nåt=) hon äter en gång på natten nu såå skönt=)

  • Snakeheart

    *pöff*

    Hade tänkt skriva in lite nytt här idag, för vi skulle till bvc-läkaren m Mirielle.. men så ringde de alldeles nyss o det var inställt.. för läkaren hade "fått förhinder" o de hade fått veta det nu.. Menmen.. Väntar på ny tid iaf..

  • pyretina

    Vi hoppades på att få tid till bvc idag, men bm hade inte tid.. Fick inte tid förrän på tisdag.. Är sååå nyfiken, vill veta hur lång lillkillen har blivit.. Räcka ut tungan Får tålamodigt vänta till nästa vecka..
    Har även inhandlat minifom så jag hoppas att magknipen avtar för honom... Stackarn..

    hur är de med er andra... Njuter av vädret eller??


    Keiron 24/4-07
Svar på tråden Barn i April 2007? nr 4