Inlägg från: Ann Sofie84 |Visa alla inlägg
  • Ann Sofie84

    Vår lilla ängel.

    Känner mej ledsen och tom. min mage har blivit platt igen och vår lilla bebis är borta. Natten till torsdagen började jag blöda och blödde väldigt kraftigt och hade otroligt ont.

    Åkte int till mödrarådgivningen på morgonen och de bekräftade det som vi redan visste. Vi hade fått missfall i vecka 11+4.

    Nu känns besvikelsens stor. man känner sig misslyckad och det känns som om man snubblat på mållinjen. Nästa vecka skulle vi på tidigt ultraljud och spänningen var obeskrivlig.

    Men nu blev det inte som vi hade tänkt. Det var vår allra första graviditet så därför känns väl förlusten så stor.

    Vi skall nog försöka så snart som möjligt igen. vår längtan efter barn har bara blivit större. Men först skall själen få läka klart.

  • Svar på tråden Vår lilla ängel.
  • Ann Sofie84

    Tack så oerhört för alla tröstande ord.

    Helgen är snart förbi och midsommarn kom och gick. Många tårar rullade ner för min kind, men samtidigt inser vi att det antagligen var något fel på fostret och att det var därför som det kom ut. Så vi har nog konstaterat att det ar bättre att det kom ut nu än senare i graviditeten.

    Jag känner med alla er som fått missfall, det gör ont.

    Men vi har besämt oss för att inte gräva ner oss i detta, livet har sin gång. Och vi kommer igen. Så småningom har vi nog också en liten att rå om.

    Kramar till er alla.

Svar på tråden Vår lilla ängel.