• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • JeaJea

    det var någon som skrev att "vad kul att ni har sett mitt gamla hus på hemnet" (eller något sånt) var det hon? Var inte hon kompis med Vintage?

  • Smajla
    JeaJea skrev 2007-08-20 22:01:19 följande:
    det var någon som skrev att "vad kul att ni har sett mitt gamla hus på hemnet" (eller något sånt) var det hon? Var inte hon kompis med Vintage?
    jo, precis, det är hon!
  • Pärla1
    Smajla: ja, den hade ju jag också sparat, man har så många bloggar så man har ingen koll ju!

    En liten fråga: När jag vill lägga in en bild i min rubrik på bloggen så kommer det upp en text, istället för..bla bla, men den dyker bara upp i fem sekunder, sen kan jag inte välja det alternativet.Fundersam
  • Adamama
    LCroft skrev 2007-08-20 17:16:26 följande:
    Okej, nu måste jag bestämma mig angående sofforna! Hjälp mig snäll ni Nu har vi ju en tvåa och trea, ska jag ta en tvåa och en trea av Ektorp eller en trea och en fåtölj eller vad ska jag ta? Överös mig med förslag. Jag irriterar ju mig lite på att när nån sätter sig i tvåan (läs barnen eller mannen) så skuffar de jämt samtidigt fast soffan mot väggen så gardinerna kläms fast där, så en fåtölj hade kanske nog varit finare, men var ska jag då ligga och slappa när mannen ligger i trean? Och vi är ju 5 stycken i familjen, och rätt så ofta har vi dessutom gäster hemma. Velig som tusan är jag och nu har jag köpare till de gamla sofforna så jag är ju överlycklig om det inte vore för att jag inte vet vad jag ska ta Här är ju en bild så ni ser hur det ser ut. Kanske lite lättare att säga nåt när man ser
    ...du måste ju inte ha gardiner bakom soffan... Jag hade tagit 2 + 3. Ibland måste funktion få vinna över form - ok, snyggare med fåtölj, men vardagen och att det är trivsamt i familjen och att alla ska få plats är väl viktigare?!
  • lasseliten

    Hej! Nån som kommer ihåg vad minlillaverandra heter på FL? Hon är syster till en vän. .-)  *nyfiken*

  • lasseliten

    Jag har även försökt att locka hennes syster till fl...så hon kan hänga här med oss...hon har också jättefint hemma som sig

Svar på tråden Vita hem del 5