• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • Busan

    Lyxproblem? Vi har ÄNTLIGEN bestämt oss för att köpa ett nytt köksbord. Maken vill inte lägga ner för mycket pengar absolut max 12000. Var på Mio och kollade Åminne men vilken besvikelse, bordet är gjort av träfolie heter det melanim! Stolarna är lite klena till min långe make. De hade ett rosie kvar som de skulle ha 7995:- för det var lite kantstött men det är lite slitet från början., gillar det verkligen.
    Kollade Frösö på EM men det vita känns vaniljfärgat.
    Har kikat på Elviras bord med stolar kampanjpris 17995:- (inte aktuellt enl maken).
    Och Wilma på Mio dregglar men det blir dyrt.. Ska kika på ett rustikar bord idag på en affär i stan kollade på det genom rutan igår kväll. Såg jättefint ut. Har tankar på ekbord med vita Elvirastolar eller blir det för mycket kontraster?

    Långt inlägg men nån som har förslag.


  • mimmamum

    Busan, om ni ändå ska lägga så mycket pengar tycker jag du ska satsa på klassiksa Leksandsstolar, det finns med hög rygg också. Vi har fyra stolar och de är så fina och vilken kvalitet! Kolla här: leksandsstolen.se Går säkert att beställa därifrån och det är mycket billigare än att köpa dem i affär!


  • Mettan69

    mimmamum: I går kom hjärtegrynet hem till mig. Tusen tack, det var lika fint i verkligheten som på bilden. Sprang runt i hela huset innan jag bestämde mig för att det får hänga i hallen. Min minsta son är på pricken lik sin pappa. "-vad skall du ha det till mamma?" Mamma tycker det är fint och därför vill jag ha det. "- men vad skall du ha det till?". Verkligen pappas pojk men jag skall lära han också att om mamma får ha fina saker som mamma tycker om så är mamma nöjd och glad.

  • Mettan69
    mimmamum skrev 2007-08-21 08:24:43 följande:
    Mettan, vad kul, så du var en av de som beställde, jätteskoj! Vilken färg fick du?
    Jag fick ett vitt. Och det var ju hur ulligt och gulligt som helst.  Tänker hänga det på min garderob sedan men jag har inte köpt den än. Men jag kunde ju inte lägga undan det så länge utan det fick en plats i hallen så länge.
  • M HOW

    mimmamum nej jag frågade i falun förut dåsa dom att dom hade haft den för några år sedan, men kanske att den har kommit nu då? jag ska iaf till borlänge idag så jag kan kika på rusta där om du vill?

    Min syrra är utomland med mamma och fyller år nu i veckan så jag håller på att göra en makeover i friggeboden som hon bor i, det är därför jag ska till ikea :)

Svar på tråden Vita hem del 5