• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • Busan

    mimmamum: Jag gillar dom jättemycket och bra pris för såna stolar. Vill nog ha träsits så att man kan ha tjusiga dynor på... Nackdelen är att man måste ha frakt annars får man väl flörta med maken att man ska ta en utflykt uppåt. Tror du att det skulle passa sig med ett ekbord till? Eller ska man ha ekskiva och vitt underrede?

    Sluta inte att ge förslag ni andra bara för att mimmamum har hittat såna härliga stolar Skrattande.


  • gemelli
    malins79 skrev 2007-08-21 09:10:41 följande:
    Gemelli, kolla här:www.blocket.se/vi/10837553.htm
    Jaaa jag har sett dom, såååå fina!

    Men dom har ju tyvärr bara klädda stolar, nått jag inte vill ha!
    En liten Vide i magen enligt ul
  • Busan
    mimmamum skrev 2007-08-21 09:00:48 följande:
    Busan, tänker du dig vita stolar? Hmmm svårt med bordet! Jag skulle nog har tagit ett vitt, kanske med träskiva!
    Japp vita ska det vara kruxet är att "vanliga" möbelaffärer har dåligt med vita och träskiva med vitt underrede. Så det blir mer åt inredningsaffärer och då blir det dyrare... Men ditt alternativ är jättebra. Dock hade de inga bord som jag kan tänka mig.
  • knyttis
    Pärla1 skrev 2007-08-20 21:37:59 följande:
    Jag bara garvar ihjäl mig när jag läser tbx om L crofts v- rum, ni e så roliga. Kommer knappt ihåg vad du frågade om, så jag skippar edt (skrattade så mkt)Smajla: det var precis det jag tänkte på också, har faktiskt sparat hennes bilder på min dator, för det var det finaste jag sett, undra varför de skulle flytta?Jag är överlycklig, har övertalat sambon att få måla om vårt tv-skåp, ni vet det med dörrar från IKEA, Markör heter det nog, stort...vill så gärna få det vitt *glad* 

    Åh, de har vi funderat på länge också - alltså att måla Ikea skåpet vitt men har inte riktigt vågat börja det projektet än. Funderar på att byta ut beslagen då också så man får bort lite av IKEA stämpeln Va kul att du fått mannen med på din idé.

Svar på tråden Vita hem del 5