• yakumo

    Tjejer: Kåt på killar i sportbil?

    Fråga till er tjejer:
    Hur många av er tjejer blir kåta på killar för att dom har en snygg Sportbil?
    Har du någonsin hoppat i säng men en kille för att du gillar hanns bil?
    Har det någonsin gjort någnting (kåthet) för dig?
    James Bond har alltid snygg bil.

    Det känns som om alla killar som skaffar tuffa billar tänker "Nu kommer alla tjejer att flockas kring mig"

  • Svar på tråden Tjejer: Kåt på killar i sportbil?
  • Locket på

    Det kanske är det, men det gör susen för turbon iallafall.

    Plus att det låter fräckt och drar till sig sjysta brudar. Bara massa positiva saker med en sådan.

    Anonym (Sportis) skrev 2007-09-04 23:47:56 följande:


    Dumpventil.. blärk.. det är ju volvoraggarstuk
  • Tonx

    Det känns som om alla killar som skaffar tuffa billar tänker "Nu kommer alla tjejer att flockas kring mig"

    Säg det till min sambo som mekat arslet av sig i 2 års tid och gjort av med mer pengar än vissa tjänar på flera år på sin bil.
    Då bryter han nog ihop och gråter.


  • Tonx

    Oj, läste hela tråden nu.

    Som sambo till en bilentusiast och nästan bara bilintresserade vänner så känns det lite ledsamt att läsa att ni faktist tror sånt om dem..


  • malibos

    Ju snyggare bil desto drygare BRUKAR föraren vara. Jag skulle aldrig hoppa i säng med en kille pga hans bil, haha! Det är ju riktigt patetiskt tycker jag. Såg att någon ovan skrev att killen lika gärna kunde ha tandemcykel och det var strålande tycker jag. Gillar man killen spelar väl inte bilen någon roll??

  • Anonym (blääää)

    det är bara fula brats som brukar äga sådana fina bilar.. bakåtslickat blont hår babyrösa tennis t-shirt och randig ljusbå/vit tröja på axlarna, beiga kortbyxor, och dior glasögon, PUKKEEEE så avtändande!!! killen i wanna ride ska vara merce och inte äger en merce =D

  • Fred

    Jag tror att killar skaffar feta bilar av samma anledning som vissa snubbar bygger muskler på gymmet varje dag nämligen på grund av andra killar.

    Låter det konstigt?

    En super hetrosnubbe inser det nog ine ens själv, men killar gör det mesta av dessa saker för andra killar, stora muskler, bilar osv. det är konkuransen mellan männen inte för att "glänsa" för tjejer, det är inte det primära målet.

    Konkuransen, av samma sak domherrar bröstar upp sig mot varandra med färgrika fjädrar, av samma orsak som älgar har feta horn, av samma orsak som lejon har sin man. Detta är min bil, detta är mina muskler, jag är dominant över dig.

    Samma orsak som VDar tävlar i löneligan och prestige fulla uppdrag, samma orsak som byggherrar bygger dom högsta husen osv osv osv. vist är det i grund och botten kvinnorna som är orsaken till männens drivförmåga att anförskaffa dessa ting, men huvudsaken är dominans och att inge respekt hoss andra män.

  • Marlene B

    En kille med en sportbil visar på en väldigt osäker och säkerligen väldigt barnslig person. Det han inte själv är ska han försöka inbilla andra genom en snygg bil.

    En kille som vågar vara sig själv och som tex kör en kombi för att han behöver det och skiter i om andra gillar bilen eller ej är däremot en självsäker och mogen kille. Så tolkar jag det.

  • Anonym (hehe)

    Jag har aldrig fått så mycket uppmärksamhet av killar som sedan min make köpte mig en läcker liten bil !

Svar på tråden Tjejer: Kåt på killar i sportbil?