Inlägg från: mandala |Visa alla inlägg
  • mandala

    Ullaredstråden volym 4

    Jag har två barn på 2½ och 4 år. Jag hade inte åkt med mina barn. Jag hade hellre stannat hemma än att ta med barnen. Tycker det är jobbigt som det är utan barn hade nog fått panik om jag hade barn med. Men har man väldigt lugna o snälla barn som står ut med kaos och handling i många timmar så visst då kanske det går.

  • mandala
    Lainan skrev 2007-10-02 15:06:49 följande:
    Lägger ut mitt inlägg igen och hoppas på svar Här verkar det finnas ett gäng som kan det här med GeKås Vi ska dit den 17 november och handla det mesta (allt förutom möbler, vagn, babyskydd och inredning till rummet) till bebisen som kommer i januari. Hade tänkt köpa hela basutbudet som behövs vad gäller kläder, nappar, nappflaskor, sängkläder, leksaker mm, fram tills dess att barnet är 4 månader.Vad kommer detta att kosta? Vi hade tänkt oss ca 4´000 kr, är detta lagom eller möjligen i underkant?Vi kan hosta upp mer pengar om det behövs, men kan vara kul att veta om man är på rätt spår eller inte
    Jag har inte varit där i år, men några ggr innan. Det är väldigt lätt att handla för mer än 4000. Men om ni verkligen håller er till precis de saker ni bara behöver och inte köper mer så klarar ni ju det absolut. Men som sagt det är otroligt enkelt att handla på sig lite mer än vad som var tänkt.
  • mandala

    Tillägg till lainan...det bästa är kanske om du skriver en lista så du vet precis vad du ska köpa, hur många saker av allt och sen räknar på ett ungefär vad det kan få kosta. Då slipper det dra iväg.

  • mandala

    Vet att någon frågade om Bratz-dockor. Men jag har inte sett om någon svarade på det. Jag vill också veta om det finns där?

  • mandala
    jessicolors skrev 2007-10-10 10:11:03 följande:
    Bratz finns.
    Ja ok, vad bra. Vet du priset på dem? På ett ungefär? Om det är lönt att vänta tills vi kommer dit eller om jag lika väl kan köpa dem hemma?
  • mandala

    Frågade nån sida bak om Bratzdockorna. Kommer någon ihåg vad de kostar där?

  • mandala
    Mikah skrev 2007-10-11 09:58:51 följande:
    Mandala Jag kan kolla. Åker idag men kommer hem på söndag så jag kan inte svara förrän då.
    Ja gärna. Åker tidigast nästa tors, så det blir bra om du svarar på sön eller när du kan
  • mandala

    Ni som varit där många ggr och på olika dagar. Är det skillnad på vilken dag i veckan man åker. Är det nån skillnad bland sakerna med. Om det är mer hemma på en tis än en tors tex? Sitter och funderar på vilken dag jag ska övertala sambon att vi ska åka på.

  • mandala

    Wohoo...nu har jag fått med min man till gekås. Han ska ta ledigt en dag i veckan. Har även fått min mamma att åka 25mil så hon kan passa tjejerna så vi kan åka ensamma. Hihi så kul.

    Så jag gissar att det blir  tors vi åker. Fler som åker då? Kan det vara en bra dag tro?

  • mandala

    Jie var det du som kunde kolla på bratzdockorna? Minns du priset om du hann se några?

Svar på tråden Ullaredstråden volym 4