Inlägg från: fetsnygg |Visa alla inlägg
  • fetsnygg

    Hur många ÄR homosexuella egentligen ?

    Tines skrev 2007-09-28 22:55:16 följande:
    Har det någon betydelse...??
    håller med.. spelar det någon som helst roll??
  • fetsnygg
    qenzo skrev 2007-10-04 00:10:01 följande:
    Ja jag undrar också, hur det ens kan vara av intresse, att veta exakt hur många som är homosexuella.Inte var jag på Pride heller, så där gick ju iaf 2 bort.
    va är det inte närvaroplikt alltså? *skratt* den här tråden är ju bara för tokig..
  • fetsnygg
    qenzo skrev 2007-10-04 00:20:25 följande:
    Hahaha nää, eller va? ÄÄÄR det? shit... får jag böter?Måste jag gå paraden 2 ggr kanske nästa år?Ja herregud.I vår familj finns iaf en bisexuell och en homosexuell...Det är okej att lägga oss i statistiken ;)
    nej du måste gå upp i vikt.. fördubla dig till nästa år.. så är det faktiskt.. det är lag på det.. eller nåt :) det gäller er båda två.. ni måste bli som fyra lagom till nästa pride.. jag ska också bli det.. som två.. eller fyra.. eller.. (hur många gånger har det varit pridetåg??) :)
  • fetsnygg

    Kan ju bero på att det inte var socialt accepterat att älska någon av samma kön.. ungefär som att endel försökte dölja att de var judar under andra världskriget.. man gör vad man måste för att klara sig i ett inskränkt samhälle..

    Jan 39 skrev 2007-10-04 01:29:31 följande:


    Att jag tycker att antalet vore intressant att kunna mäta beoro på den fantastiska omsvängning som ägt rum bara under min tid på jorden.När jag var liten fanns just inga homosexuella. De som kunde iakttas blev inspärrade i fängelse.När jag var ung var de homosexuella sjuka som skulle botas.Så kom den förtjusande människan Sighsten Herrgård som gav bögen ett aktat ansikte och tyvärr även blev sinnebilden för HIV/AIDSNu för tiden har vi tack vare gladpackbögar som älskas av alla på något sätt bibringats uppfattningen att var och varannan kändis är homo.1999 kom möjligheten att registrera partnerskap för enkönade relationer och kyrkorna väntade sig - kanske just för det allmäna tjoandet - en jättevåg av registreringar. Och visst fanns det ett uppdämt behov - runt 1500 par registrerade sig första året och sedan har antalet legat stadigt på 100 par om året samtidigt som antalet heterovigslar i kyrkan ligger runt 36.000 varje år. Runt vårt land sitter massor av kyrkans registrerare arbetslösa; väntande på en invasion som aldrig kommer.Jag tycker att det väcker häpnad att så ytterst få kan erhålla så mycket pengar (via t ex RFSL) och så förbluffande mycket mediautrymme för att bibringa mänskligheten tron att homosexualitet skulle vara vanlig eller det normativa.Jag hade hoppats på något annat än de svar jag fått. Men inser att det nog är ett fåfängt hopp. Jag får skylla mig själv. Kastar man en sten i hopen så skriker den som blir träffad. Av naturliga skäl blir skriket inte så väl artikulerat.
Svar på tråden Hur många ÄR homosexuella egentligen ?