Inlägg från: AndreasKristiansen |Visa alla inlägg
  • AndreasKristiansen

    Lasse Lagerbäck - ska han sitta kvar?

    Måste höra med er här vad ni tycker om våran karismatiske förbundskapten Lars.
    Jag tycker han har gjort ett jätte bra jobb under tiden han suttit på sin post men skulle vilja se något nytt! En tränare som tar lite risker, spelar lite yngre och kanske bänkar den där Anders Svensson. Kanske är det vad sverige skulle behöva i ett stort mästerskap för att gå riktigt långt.
    Jag är lite trött på långa bollar på bengt när vi har spelskickliga spelare...

    Heja Sverige!

  • Svar på tråden Lasse Lagerbäck - ska han sitta kvar?
  • AndreasKristiansen

    Svennis är för media kåt för att klara av att ta över svenska landslaget. Han skulle säkert göra det med bravur men skulle tröttna utan det tryck som finns i england.
    Jag tänker mer - Hasse Backe kanske. har inte någon jätte stor koll på hur han är fotbollsmässigt men han värkar vara en bra ledare på sidan och en stor profil för vårat tråkiga landslag.

    Roligare fotboll!!

  • AndreasKristiansen

    Rolle har ju varit en kandidat en längre tid på att ta över, han har ju bra insyn i hur landslaget fungerar efter alla sina landskamper. Men han är ju lite grön som tränare, men om några år tror jag han är perfekt. Han skulle ju dock vara en föryngring :D

    På dom senaste landskamperna har våran kära vän Lars Lagerbäck totalt struntat i fotbollen. Jag menar han kör ju långbollar mot Liechtenstein!
    Sverige har inte världens bästa landslag men vi måste ju kunna spela bollen och inte bara förlita oss på Mellberg/Hanssons dåliga uppspel.

Svar på tråden Lasse Lagerbäck - ska han sitta kvar?