• K J N

    Min son hatar "bögar"

    Jag tror att det är viktigt att man lär barn att inte hata de homosexuella eftersom de inte kan hjälpa att de har blivit drabbade av den läggningen.

    Jag tänker förklara hur det fungerar rent fysiskt/socialt men också understryka att även om man anser att deras böjelse är motbjudande och dess utlevelse rent frånstötande så får man acceptera den ändå eftersom lagstiftningen tillåter den.

    Att hata homosexuella är i sak förkastligt och att hata deras utlevelse av sin läggning är inte konstruktivt och därtill politiskt känsligt, vill man angripa problemet så finns det mer konstruktiva metoder att agera än rent saklöst hat.

    Man får arbeta i god demokratisk anda med de övriga påtryckningsmedel som finns, medlemskap i organisationer som hjälper homosexuella att tygla utlevelsen av sin böjelse, olika religösa organisationer osv.

    Liksom övriga samhällsproblem (kommunism, djurrättsterrorism, feminism, ekofacism osv) så ska man alltid agera inom lagarnas ramar på konstruktiva och metodiska sätt, så diskret som möjligt.

    Då har man störst möjlighet att få framgång.

  • K J N

    Idag funkar den respekten bara åt ena håller när man tar upp vissa ämnen.

  • K J N

    Man kan fortfarande förstå det onormala med homosexualitet utan att för den sakens skull hata de som har råkat bli homosexuella.

    En saklig relation till fenomenet helt enkelt.

  • K J N

    "ursäkta men vem är det som avgör det?"

    Normaliteten är majoriteten om vi ska dra saken till sin spets.

    En liten del av befolkningen är homosexuell och därför är de onormala i kraft av sin minoritet.

  • K J N

    De är onormala relativt majoriteten, ja...

    Att göra som majoriteten brukar anses som rätt normalt.

  • K J N

    Onaturligt vet jag väl inte, det är ju naturligt förekommande även om det inte är normalt.

  • K J N

    Bara för att det förekommer i naturen så behöver det inte vara normalt, se bara på kannibalism som är vanligt i naturen men ändå inte eftersträvansvärt i vårt mänskliga samhälle.

Svar på tråden Min son hatar "bögar"