• rasajj

    USA trad

    Ny USA trad for oss som har anknytning till USA pa nagot satt.

    Bor ni har?

    Kommer ni att flytta hit snart?

    Har ni bott har, men flyttat vidare?

    Ar ni nyfikna pa vilka vi ar?

    Valkommna in da!!!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-01-09 00:30:28:
    Har har vi presenterat oss kortfattat, beratta vem du ar ocksa, vetja!!!
    www.familjeliv.se/Forum-11-239/m28583842.html

  • Svar på tråden USA trad
  • rasajj
    Casino chick skrev 2007-12-01 01:13:07 följande:
    TAck för att du gjorde en ny Saargr!
    vassego!
    It's easy to be pro-choice when you're not the one being killed.
  • rasajj

    Va mysigt det later med gloggpartyn!

    Nu har vi haft min fodelsedagsmiddag och jag sitter varm och go i min nya pyjamas och morgonrock som jag hade onskat mig! Den ar alldeles luden och mjuk och min yngsta dotter valde fargen, sa den ar helt rosa! (hennes absoluta favoritfarg!)

    Sedan har vi satt upp granen och kalendrarna ar inkopta. (hittade chokladkalendrar pa king sooper) Sa nu kan det fa bli dec.

    hoppas ni alla har en fin fredagskvall!


    It's easy to be pro-choice when you're not the one being killed.
  • rasajj

    Hedda, vad sota de blev! jattefina kort!


    It's easy to be pro-choice when you're not the one being killed.
  • rasajj
    LAMadde skrev 2007-12-01 19:51:02 följande:
    Tjejor.. Vaknade upp imorrse.. och jag är fortfarande rätt pissed off på tjejen vi va hos. Tror ni jag kan ringa och 'klaga' så jag får komma en ggn till utan att betala?! När det kommer till sånt här e jag tyvärr rätt svensk och feg och vill inte 'va till besvär'.. Men det här skulle va mitt 'stora' UL.. och det jag sett fram emot mest.. Om jag inte gått på ett extra UL i v.15 så hade ju detta varit mitt första och enda UL. Josh verkar inte förstå varför jag e så upprörd och tycker inte de spelar nå roll..Hmm va ska ja göra??Saargr - Grattis i efterskott!Hedda och Isabell- Jättesöta tomtenissar ni hittat
    Klart du kan klaga, fast det ger dig kanske inte ett nytt ul, for det ar ju forst och framst for att undersoka baby, inte sa att foraldrarna ska fa se baby.. men.. Fraga skadar val inte.

    tack for grattiset!
    It's easy to be pro-choice when you're not the one being killed.
  • rasajj
    Mealla skrev 2007-12-02 18:16:17 följande:
    Da jag anvander mandelmassa i lussebullar sa blandar jag den med lite ovispad gradde och kor i food processor sa den blir bredbar, sedan kavlar jag ut degen och brer pa mandelmassa och stror over kanel, sedan rullar jag ihop till langder och "klipper" degen i flikar som sedan viks upp omlott sa att det ser ut som om man flatat degen. Det ser ut som en kanellangd helt enklet. Det later komplicerat men ar jattelatt. Sedan penslar jag med agg och har over flagad mandel och lite parlsocker. Det blir en jattesaftig och god lusselangd som brukar vara mycket uppskattad. Jag hoppas hinna gora nagra tills nasta lordag da det blir gloggparty har. Jag far onska en trevlig 1:a advent till alla!
    Vad gott det later! Jag har bara haft bitar av mandelmassa som jag lagger i trekanter av deg, rullar ihop sa det blir som en griffel, och sedan bakas den.. det blir ocksa gott, men ditt later saftigare..
    It's easy to be pro-choice when you're not the one being killed.
  • rasajj

    CC, vassego. hoppas det blir gott.

    Jag har gjort pepparkaksdegen idag, sa nu ligger den i kylen och vilar. Blir nog inget bak forran ons- tors nan gang..

    Ska forsoka baka lite lussebullar imorgon, ar sa sugen nu nar ni pratar om det..

    hoppas ni alla har haft en skon helg!


    It's easy to be pro-choice when you're not the one being killed.
  • rasajj

    Really, Jag tycker ocksa att du ska kolla att du verkligen kan flyga hem i v 32... Sa det inte blir krangel med det.. Vet att manga flygbolag sager stopp vid v 28..


    It's easy to be pro-choice when you're not the one being killed.
  • rasajj
    julmusten skrev 2007-12-03 22:54:45 följande:
    Idag har det tagit ungefar 5 timmar att forsoka att fa en tid hos en pediatric gastroenterologist for Ella. Jag fick tva namn av var ped. och den forsta tog inte var forsakring. Det tog mig bara sju samtal att luska ut, (mellan sjukhus, satelitmottagning och forsakringsbolag). Da forsokte jag lite smatt ringa den andra typen, men det var inte det lattaste pa jorden kan man saga. Han tillhor ett sjukhus har dar de saklart holl pa att gora om Physician Directorien sa man fick prata med en trott operator varje gang man ringde. Sa klart sa kunde inte denna operator skicka mig ratt, sa tre ganger fick jag ringa dit och papeka att det var pediatric och inte vanlig gastroenterology som jag ville ha. Nar jag val kommit fram till pediatric avdelningen sa var den stangd for lunch!!! Och pa den vagen fortsatte det. Efter ungefat hundra samtal till sa har jag i alla fall antligen kommit fram till lakaren som jag blev rekomenderad. ELler inte till honom personligen, utan hans assistent da, men det var ju lika bra det. Nagon tid har jag inte fatt dock, for hans schema ar inte uppe annu sa de vet inte hur det ser ut. Men de skall i alla fall ringa mig nar de har fatt igang det!!!!! Det kandes bara som USA i ett notskal. Fast har jag forstatt Sverige latt sa ar det ungefar lika latt att pricka in den halva minut som de flesta lakarmottagningar har telefontid som det ar att vinna pa lotto, sa jag skall val inte klaga!!
    Later jobbigt julmusten.

    Sjalv sa skickade jag ivag mina barn till skolan imorse och gjorde det jag behovde gora. 15:15 ringer tfn och det ar Jacobs larare, som ber mig komma och hamta honom, for han har "pink eye". Men.. Skolan slutar ju 15:30.. Sa 15 minuter langre sa.. va?
    Har han varit dar hela dagen med pink eye sa tycker man att 15 minuter mer eller mindre kan kvitta.. Eller?

    Jag akte iallafall dit som en god foralder ska.. men passade pa att hamta alla fyra, nar jag anda var dar..
    It's easy to be pro-choice when you're not the one being killed.
  • rasajj
    julmusten skrev 2007-12-04 02:16:18 följande:
    ha-ha saargr, det var ju ocksa himla effektivt.
    Jag ar valdigt effektiv darfor "skaffade" jag tvillingar (som om det ver ett val.. ) For det ar effektivt! japp!
    It's easy to be pro-choice when you're not the one being killed.
Svar på tråden USA trad