• Anonym (sugen)

    Ditt bästa onanitips! :D

    Har du nåt supertips?
    Hur onanerar du? Några specialknep?

  • Svar på tråden Ditt bästa onanitips! :D
  • Anonym (soffan)

    Jag "kniper" fast dildon mellan soffkuddarna på kanten, står sen som "kissande hunden" och gnider fram o tillbaka med dildon i mej...mycket nice.
    Lite svårt att förklara, hoppas ni fattade.

  • Anonym (P-Lisa)

    gud så sugen man blir...
    jag är också jättesugen på stora saker....små funkar nämligen ine för mig längre hehe

    nån som har tips på stora saker att njuta med??

    tack"

  • Anonym (eltandbors)

    Hade sex mad min man inatt, så skönt så klart, fick orgasm utan att bli klitorisstimulerad på ingen tid alls, men för första gången hade jag velat ha en större snopp i mig. Har aldrig tidigare kännt så men just inatt var det det som fattades!

  • Anonym

    läste här tidigare och blev sugen på min delfin. Tror de e samma som dolfinger. En geleaktig sak som vibrerar. Ända som fungerar för mig och den e jättebra. Käpte den efter att den vunnit ett sexleksakstest på aftonbladet...

  • Anonym (o-gnidare)
    Kallemannen skrev 2007-12-27 10:25:33 följande:
    Vågar ni inte berätta för era killar att ni onanerar?
    Jaaa såklart! Jag och min pojkvän skickar t.o.m. MMS med väldigt ingående bilder och filmer på oss själva när vi onanerar om den ena av oss är bortresta t.ex. Vi kan trigga varandra till vansinne med alla bilder/filmer. MYCKET mysigt att komma hem då kan jag tala om, den som kommer hem hinner oftast inte ens få av sig skorna innan det sätts igång! Ett hett tips! Det håller sexlivet spännande lääänge! I alla fall för oss!

    Jag har förresten provat det där med att gnida nu och visst är det upphetsande, det känns nästan likadant som när jag ligger på min pojkvän när vi kysser varandra och jag gnider mig mot hans sköna stånd, mmm, men jag tror aldrig jag skulle kunna komma enbart genom att gnida tyvärr. Använder det mer som förspel för mig själv innan jag plockar fram Mr Rabbit
  • Anonym (nybörjare)

    Deon funkade inte alls. Jag blev jättebesviken. Kändes inte alls som att bli slickad.
    Däremot min nya dildo som jag fick i julklapp. Höll den hårt mot klittan med fullt vibrato. Det tog bara några sekunder innan det gick för mig. Första gången på egen hand! *stolt*

  • Anonym (barb)

    Jag brukar mest gnugga med handen, men när jag var yngre var det gnida mot hopknölat täcke och duschstrålen som gällde. Men jag har ett litet problem, jag kan inte sluta när jag har börjat. Jag får orgasm kanske tio gånger och vill ändå ha mer. Jag har en stark högerarm kan tilläggas haha.
    Kan det vara så att det är den penetrerande biten som fattas, typ att om jag hade en dildo också kanske jag skulle känna mig mer "färdig" nångång...?

  • Anonym (o-gnidare)
    Anonym (nybörjare) skrev 2007-12-28 19:56:34 följande:
    Deon funkade inte alls. Jag blev jättebesviken. Kändes inte alls som att bli slickad.Däremot min nya dildo som jag fick i julklapp. Höll den hårt mot klittan med fullt vibrato. Det tog bara några sekunder innan det gick för mig. Första gången på egen hand! *stolt*
    Wow! GRATTIS! Skrattande
    Anonym (barb) skrev 2007-12-28 22:25:14 följande:
    Jag brukar mest gnugga med handen, men när jag var yngre var det gnida mot hopknölat täcke och duschstrålen som gällde. Men jag har ett litet problem, jag kan inte sluta när jag har börjat. Jag får orgasm kanske tio gånger och vill ändå ha mer. Jag har en stark högerarm kan tilläggas haha.Kan det vara så att det är den penetrerande biten som fattas, typ att om jag hade en dildo också kanske jag skulle känna mig mer "färdig" nångång...?
    Så kan det säkert vara för jag kan känna lite samma sak när jag kör utan dildo. Även om jag aldrig kommer bara genom penetrering så vill jag ändå ha nått i mig för att känna mig helt nöjd Helst pojkvännen (shiiiiit!!) men dildo går bra i nödfall, heheh!
  • Anonym (tjo)

    Eltandborsten började jag använda redan som 10-åring!!
    Helt mitt eget påhitt då. Använde även en sån här vibrerande kudde och en vibrerande penna. Men nu är jag "stor" och har ist ett vibrerande ägg som inte ger skavsår som eltandborsten och som går stenhårt!
    149:- dessutom.

  • Anonym (S)

    nåt som är väldigt skönt (för en tjej) är att man sätter sig på soffans armstöd, ett ben på varje sida, o sen sätter man igång o "rider".
    skönast effekt ger med jeans på.
    för mig räcker bara några sekunder så har jag kommit. hihi.

Svar på tråden Ditt bästa onanitips! :D