• StoraD

    ja, vi känner varann IRL

    Här hänger bara jag och min kompis Axelisa. det är nog inte så kul för andra att vara med.

  • Svar på tråden ja, vi känner varann IRL
  • StoraD

    hej!!!!! vilken grej att skriva såhär i en tråd till varann!

  • StoraD

    hursomhelst, jag fick lite glada news idag, jag fick en återbudstid på RMC redan nu på fredag! känns bra! jag har redan laddat med 2 A4 med prover som jag borde ta! läkare älskar ju sånt som sagt! denna gång ska faktiskt H följa med också... jag har inte velat ha med honom innan, men nu insisterar han.

    hoppas du mår bra vännen! så spännande ändå, nu är det dags när som helst! hur blev förresten frissan? är du nöjd? (från det ena till det andra... )

    nu tillbaka till tentarättning... typiskt att det ska göras på tisdag som är en sådan guld-TV-kväll!

    KRAM

  • axelisa

    Hej!

    Så bra med tid redan på fredag, och bra att du och H gör det tillsammans! På dem bara, bombardera dem med alla papper du har!

    Har du tagit proverna på blodcentralen än? Det ska bli kul att se om du har den härliga syfilisen!

    Här är allt bra. Min pappa skulle vara på P1 imorse om någon rapport han gjort för riksrevisionen. Miffo-jag glömde det och sov istället. Så nu måste jag in på p1:s hemsida och försöka hitta inslaget innan jag ringer honom...

    Hoppas allt är bra, vi hörs!

    *Kram*

  • StoraD

    ååh det ska jag kolla upp!

    vi har fått svar på H's kromosomprov, allt såg bra ut... så himla skönt! *pust* och jag tog proverna i måndags, så de har nog inte hunnit få dem på RMC på fredag tyvärr, försöker tänka att de inte hittar ngt, i 95% av fallen så gör de ju inte det.

    Hitta du din pappa på p1? och hur är det med bebisen? är h*n på gång tror du?

    nu iväg från MaH till Lund... vi hörs!

  • axelisa

    Åh, vilken lättnad att provet var bra. Just det får det ju inte vara nåt skit med...

    Jag hoppas också att de inte hittar något, och om de gör det, så får det vara något enkelt som man kan medicinera bort med lite piller!

    Jodå, jag hittade pappa, så jag behövde inte avslöja att jag glömde bort honom.

    Bebisen verkar inte vara på G än, jag har mycket förvärkar men det säger inte så mycket, så det är bara att vänta... Blä, jag som hatar att vänta!

    Nu ska jag gå och laga potatis- och purjosoppa till middag.

    Hoppas du har haft en bra dag i Lund!

    *Kram*

  • StoraD

    ååh jag förstår att det är jobbigt att vänta raring, hoppas den lill* behagar komma ut snart! Hur går det med lille energiknippet söt-A då, får ni ngn ro därhemma? Hoppas du inte sitter hemma och bygger upp skräckscenarion nu! det kommer att gå jättebra allting ska du se!

    jaa, helst hoppas jag på en diagnos på ngt som man kan "bota" såklart, att jag får veta vad som är fel och att de kan hjälpa mig! men bara 5% får en diagnos så det vågar jag knappt hoppas på! usch, idag känns det helt hopplöst och deppigt, men imorgon ska vi till RMC så jag får väl se. jobbigt att det är juletider också, alla har glöggkväll o julfest till höger o vänster, ska man sitta där o vara trevlig... *suck*

    på jobbet är allt precis som vanligt! ingenting nytt... inte så mkt folk, men en handfull som man ändå kan hänga med, så det är lugnt. Men mkt snack om barn o graviditeter... nu när både H och M är på smällen och Å är tillbaka... häromdagen var jag SJUKT otrevlig mot H, helt utan anledning, usch skämdes jättemkt sen, men jag skyller på att jag är en bitter kvinna, och det vet man ju hur såna är!

    Men jag har inte varit så mkt på jobbet, har haft mkt i Malmö, och sen lite annat också (vad vet jag knappt! jag bara stressar runt)

    men jag tänker på dig nu också, hoppas du mår bra raring, och att den lill* kommer snart! det är ju skönt också att det är lite ledighet framför er och att N ska vara hemma så länge!

    oj så långt detta blev!! mina malmötråd-kompisar brukar säga att mina inlägg är som avhandlingar!! hahaha stackare... du får skumma snabbt!

    förresten: om du kollar film hemma så tips om denna: Elizabeth: The Golden Age
    (en sån riktig babe som är med, men det är inte bara därför )

    *kan inte sluta skriva* hahaha

    stor kram på dig sötnos!

  • axelisa

    Hej kompis!

    N har varit sjuk och jag är halvrisisg, så igår spenderade vi dagen i sängen. Inte så romantiskt som det kan låta, med en val och en febrig sjukling dock...

    Idag är N på jobbet igen och jag går härhemma och väntar, som vanligt...

    Håller tummarna för att det ska gå bra för er på RMC idag. Det är ju A och O att få en trevlig kontakt som man känner att man litar på, så jag hoppas på att ni hittar en sån!

    Förstår att det känns bittert för dig på jobbet. Gå där och titta på alla mätta gravida typer som sitter och pratar lyxproblem kan ju driva vem som helt till vansinne, särskilt om man har tre mf i bagaget... Du får väl tänka att när ni väl får ert barn kommer du vara både smalare och snyggare än H, och definitivt lyckligare och mindre neurotisk än M, så det är ju bara en tidsfråga tills du vinner över dem! Förstår att det känns jobbigt, försöker bara skicka lite positiva vibbar...

    Jobbigt med julfester och sånt när man måste vara trevlig men egentligen bara vill vara ifred. Som tur är så det ju också sjukdomstider, så om det kniper, kanske du kan fejka någon liten febersjukdom?

    Håller tummarna som sagt att det ska gå bra för er idag. Må så bra, jag ser fram emot att höra alllt om RMC-erfarenheterna senare!

    Stora kramar till dig kompis!

Svar på tråden ja, vi känner varann IRL