• StoraD

    ja, vi känner varann IRL

    Här hänger bara jag och min kompis Axelisa. det är nog inte så kul för andra att vara med.

  • Svar på tråden ja, vi känner varann IRL
  • StoraD

    hej!!!!! vilken grej att skriva såhär i en tråd till varann!

  • StoraD

    hursomhelst, jag fick lite glada news idag, jag fick en återbudstid på RMC redan nu på fredag! känns bra! jag har redan laddat med 2 A4 med prover som jag borde ta! läkare älskar ju sånt som sagt! denna gång ska faktiskt H följa med också... jag har inte velat ha med honom innan, men nu insisterar han.

    hoppas du mår bra vännen! så spännande ändå, nu är det dags när som helst! hur blev förresten frissan? är du nöjd? (från det ena till det andra... )

    nu tillbaka till tentarättning... typiskt att det ska göras på tisdag som är en sådan guld-TV-kväll!

    KRAM

  • StoraD

    ååh det ska jag kolla upp!

    vi har fått svar på H's kromosomprov, allt såg bra ut... så himla skönt! *pust* och jag tog proverna i måndags, så de har nog inte hunnit få dem på RMC på fredag tyvärr, försöker tänka att de inte hittar ngt, i 95% av fallen så gör de ju inte det.

    Hitta du din pappa på p1? och hur är det med bebisen? är h*n på gång tror du?

    nu iväg från MaH till Lund... vi hörs!

  • StoraD

    ååh jag förstår att det är jobbigt att vänta raring, hoppas den lill* behagar komma ut snart! Hur går det med lille energiknippet söt-A då, får ni ngn ro därhemma? Hoppas du inte sitter hemma och bygger upp skräckscenarion nu! det kommer att gå jättebra allting ska du se!

    jaa, helst hoppas jag på en diagnos på ngt som man kan "bota" såklart, att jag får veta vad som är fel och att de kan hjälpa mig! men bara 5% får en diagnos så det vågar jag knappt hoppas på! usch, idag känns det helt hopplöst och deppigt, men imorgon ska vi till RMC så jag får väl se. jobbigt att det är juletider också, alla har glöggkväll o julfest till höger o vänster, ska man sitta där o vara trevlig... *suck*

    på jobbet är allt precis som vanligt! ingenting nytt... inte så mkt folk, men en handfull som man ändå kan hänga med, så det är lugnt. Men mkt snack om barn o graviditeter... nu när både H och M är på smällen och Å är tillbaka... häromdagen var jag SJUKT otrevlig mot H, helt utan anledning, usch skämdes jättemkt sen, men jag skyller på att jag är en bitter kvinna, och det vet man ju hur såna är!

    Men jag har inte varit så mkt på jobbet, har haft mkt i Malmö, och sen lite annat också (vad vet jag knappt! jag bara stressar runt)

    men jag tänker på dig nu också, hoppas du mår bra raring, och att den lill* kommer snart! det är ju skönt också att det är lite ledighet framför er och att N ska vara hemma så länge!

    oj så långt detta blev!! mina malmötråd-kompisar brukar säga att mina inlägg är som avhandlingar!! hahaha stackare... du får skumma snabbt!

    förresten: om du kollar film hemma så tips om denna: Elizabeth: The Golden Age
    (en sån riktig babe som är med, men det är inte bara därför )

    *kan inte sluta skriva* hahaha

    stor kram på dig sötnos!

  • StoraD

    hej vännen! ååh där är du ju! det hann gå många tankar genom mitt lilla huvud som du förstår! nåväl, hoppas N mår bättre idag! och hoppas nu den lill* känner sig redo! annars får du göra som M på jobbet, hon gick 1 mil i typ v. 39 för att hon ville att bebisen skulle komma - exakt en mil, i upp och nerförsbacke! helt sjukt!!! när hon berättade om det så hade hon ngt galet i blicken också!

    ok, RMC! jag såg att du tittat in till mig och kollat! joo men det gick väl bra, jag hade ju listan med mig, 2 AH sidor, men jag gjorde en lite lurig grej, jag skrev högst upp att den var från karolinska så det skulle se lite proffsigare ut, och han tittade igenom hela listan och kommenterade och så... men han sa att det var mkt experimenttester som inte vad "evidensbaserade" så de gör inte dem. men men.

    så de gjorde 4 prover till (el jag fick en remiss) och sen är det inget mer: Jo sen så ska jag få göra en spolning, när mensen kommit igång och så. Mkt mer var det inte... men han var iaf inte lika negativ som Dr. P... han var rätt positiv ändå. och snäll. men jag ska inte träffa honom/få komma till RMC mer om det inte är ngt som är fel, om alla prover (7 ynka prover) är normala så är det inget de kan göra. jag får inget annat besök, eller ngt stöd, eller ngt annat... well, we'll see. On the bright side: jag har inte syfilis.

    nä usch, nu tänker vi på DIG och den nya familjemedlemmen som förhoppningsvis är på g as we speak! KRAM vännen!

  • StoraD

    hej gumman!

    hoppas att du mår bra idag söt, och att du hade trevligt igår m anna o ola! Jaa, men jag förstår att du är otålig, det hade jag säkert jag också varit, väntan är ju sån - även om man egentligen inte har bråttom... det ligger ju i väntans natur. men nu är nog den lill* på gång ska du se!! jag känner på mig det!

    med mig är det ok, jag har ont i ryggen idag, har hjälpt en kompis flytta så det är därför. helt trött är jag också, hjälpte samma kompis packa igår, och sen var jag på julfest med julölsprovning... så idag är jag trött + har lite ont. *suck* sen måste jag jobba lite nu också. men men, det är bara att bita ihop antar jag! Så nu får jag väl slita mig ifrån One Tree Hill och komma igång lite!

    kram raring!

  • StoraD

    hej vännen! joo ryggen är sådär... jag är en sån KLENIS! måste komma igång med träningen igen... Annars är det väl ok med mig antar jag! jag är bara så trött på att jobba, jar jobbade ju hela sommaren också, så jag känner verkligen att jag vill ha lite ledighet...

    Nix, jag håller mig borta från julfesten, trots att vissa onda försökt guilt-trippa mig! men jag kan inte gå på festen i år eftersom min svärfar fyller 65 den dagen och ska ha middag - och då är det såklart lättare att inte vara med i planerandet heller.

    klokt med promenad och luft min vän! om inte annat så fördriver det tiden! Jag läste faktiskt en artikel som hette just "Marxism, at least it kills time" hahaha lite kul ändå. Det var i en kritisk tidsskrift som förövrigt döpt punkten om "meddelanden" till "remarx" istället fär remarks. HAHAHA

    KRAM vännen!!!

  • StoraD

    hallå!! jag ser din gröna prick! nu kan vi umgås?!

Svar på tråden ja, vi känner varann IRL