Vad ska Ni äta idag? Part 16
Till middag idag blir det ugnspannkaka med fläsk och hemkokt lingonsylt.
Till middag idag blir det ugnspannkaka med fläsk och hemkokt lingonsylt.
Till lunch blir det Potatisbullar med senapssmak och till middag blir det Sej kokt på norskt vis med ägg och räksås.
Till lunch blev det Fransk ansjovis och tonfiskpasta, och till middag blir det bondomelett.
Till lunch blev det Panerad stekt feta ost och citron couscous.
Till middag blev det Lever och bacon pasta.
Wokad biff med cashewnötter och banan, ris till detta.
Till lunch blev det rester från igår, dvs wokad biff med cashewnötter ovh banan.
Till middag blev det Fläskkotletter med valnötsglace och spansk potatis.
Bruden1: Spansk potatis är:
Kokt skalad potatis som delas i bitar och sedan blandas med denna röra i en skål.
Blanda 3 msk olivolja,
3 msk tomatpure,
2 msk vatten,
2 pressade vitlöksklyftor
10 droppar tabasco
salt och peppar
0,5 tsk socker
3 msk finhackad persilja
2 tsk finrivet citronskal.
Det ska vara så mycket salt att du känner saltet i smaken, blanda allt och servera till Fläsk kotletter med valnötssglaze.
valnötssglaze: 25 gram grovt hackade valnötter, 2 msk honung, lite vatten om den blir för tjock.
Till lunch idag blev det omelett med musslor och bacon + sallad.