• Ell

    Gravida! Vilka symptom hade ni ca en vecka innan bim?

    Ja, om ni hade några alltså! Jag har beräknad mens om ca en vecka och har jättemycket vit/gul/genomskinliga vattninga flytningar hela tiden, har haft det sen nån dag efter äl. Brukar inte ha så annars innan mens. Bröstvårtorna är ömma och brösten känns "tunga".

    Hur mådde ni ca en vecka innan BIM?

    *analyserar och spekulerar - HOPPAS!*


    Wilmer 060206
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-02-15 05:49
    Vilken bra statistik den här listan har jämfört med många andra!

    28 st på listan varav 9 har plussat - dock två tidiga missfall,
    7 som fick mens,
    Och så kvar är det 12 som vi väntar med spänning på....

    Håller tummarna för er som väntar på BIM!
  • Svar på tråden Gravida! Vilka symptom hade ni ca en vecka innan bim?
  • Saaaga

    glömde tillägga att det ilar i vänster äggstock en del osså.....

  • KvillesHopp
    Saaaga skrev 2008-02-01 12:26:39 följande:
    jo jag fick ett plusmen så den 30på kvällen sent så kom de levrat gammalt blod sen började jag blöda igår men de har avtagit idag o när jag e uppe så spänner d i brösten...så jag vet inte men jag ska ta ett nytt grav test idagsen ska jag på vul på måndagför mf ma så kommer väl färskt blod o smärta?
    hej gud jobbigt hoppas du komemr orka dig igenom detta..
    fast det behöver itne va något.. mankan blöda lite fast man är gravid..

    det är lite olika om det kommer färskt blod eller inte.. då jag fått mitt mf så fick jag färsktblod fast först kom det en massa brunt.. kram på dig..  skulle nog testa migi dag för mitt egna lugn skull.
  • Saaaga

    hhe joo jag ska åka in vid 14 till apoteket hehe ska jag säga sen va d blev?

    ler


    KvillesHopp skrev 2008-02-01 12:50:53 följande:
    hej gud jobbigt hoppas du komemr orka dig igenom detta.. fast det behöver itne va något.. mankan blöda lite fast man är gravid..det är lite olika om det kommer färskt blod eller inte.. då jag fått mitt mf så fick jag färsktblod fast först kom det en massa brunt.. kram på dig..  skulle nog testa migi dag för mitt egna lugn skull.
  • Frila2

    Hur går det Saaaga?

    Själv har jag ca 2 dagar till BIM. Problemet är att jag börjar bli sjuk och alla mina symtom lika gärna kan vara symtom på en förkylning. Har varit jättevarm hela dagen, verkligen mer än vanligt. Nu fryser jag jättemycket men det är antagligen för att jag är så trött. Har varit väldigt trött de senaste två dagarna. Det som gör att jag tror att detta helt beror på förkylningen är att jag haft huvudvärk hela dagen också, trots Panodil. Usch, känner mig inte alls bra. Hoppas att förkylningen bryter ut ordenligt snart så det snabbare går över.

    Hur går det för er andra?

  • KvillesHopp

    ok vad händer saaaga hur går det???

    yingyang hur går det för dig något plus än eller??? Skrattande

  • JJL

    Mina symtom hoppar fram o tillbaka. Molvärken hade lagt sig något... men nu så är den där i full fart igen. Har aldrig haft molvärk i en hel vecka innan BIM förut. Ska ha Mens senast Onsdag.... så nu är det väl bara att hålla i sig och hoppas att den håller sig borta. Börjar se det ytliga nätet av ådror över brösten också... *Hoppas*

    Hur går det för Saaaga?!?

  • tussa85

    Min mens som ska ha kommit idag har fortfarande inte anlänt..trodde den skulle komma tidigare idag men de kom bara lite bruntrött på pappret då ja gick på toa..*suck*
    Har inga känningar alls på mens heller. Bara bröst som kliar och ömmar om vartannat. Vilket ja aldrig brukar ha vid mens..
    Ska testa imorn igen om den inte dykt upp..håller tummen på ett plus ist!

  • KvillesHopp

    hej alla

    ja fick just nu lite brun rött på pappret men ingen mens så att säga.. vad tro ni?? kan man få plus ändå?  menar mina bröst ömmar  och alla andra symtomer... vad sker..

    är lite ledsen känner jag ... hoppas bara att det är en sådan där lite blödning mankan få i bland runt bim..
    men har ju itne bim förens i morgon-

  • Niccipicci

    Är in här och tjuvläser lite En kompis till mig plussade för ett par månader sen och hon fick lite brunt på pappret en gång precis vid bim. Så hoppet är nog inte ute för er

Svar på tråden Gravida! Vilka symptom hade ni ca en vecka innan bim?