• Pillemajsan

    Någon mer som ska göra insemination i mitten/slutet pa mars

    hallå..jag hoppas få börja med insemination i mars men det ser mörkt ut då min läkare skulle skicka remiss till Linköpingslasarett men inte blivit gjort en och jag har äl omkring den 13:e så det ser inte så ljust ut för först ska man ju på ett första infomöte

  • Pillemajsan

    ja vi får tjata..inget fel på nån av oss har försökt i 2år..men varit oskyddade i 4 år


    densistemohikanen skrev 2008-02-28 12:01:48 följande:
    Svar på #6Karleksbarnet: Hoppas att ni hinner anda! Egentligen sa racker det ju att man har infomotet innan mensen kommer eller tillochmed upp till dag nummer tva i din cykel! Prova att ringa till dom och tjata, ibland hjalper det Annars blir det val nasta manad!Vad ar det ni har for fel da? Har ni forsokt lange?CuteLilleMyGirl: sa detta ar alltsa inte bara forsta forsoket med insemination utan aven forsta forsoket att skaffa barn! Haftigt!!! Far man fraga nar du har tankt att testa?
  • Pillemajsan

    jag ska ha min mens imorgon och beräknad äl kring den 13:e mars och det är ju snart hoppas bara jag får komma på infomöte innan den 13:e.


    salt skrev 2008-02-28 12:38:14 följande:
    Vi ska påbörja behandling i nästa cykel (får mens vid den 13:e mars). Först några tabletter, två sprutor innan äl och sedan en spruta för att få ägget att lossa (visst är det bra att man har järnkoll på behandlingen... får gå hem och läsa på vad tabletter och sprutor heter tror jag ). Så mot slutet av månaden är det dags!Vi ska få DI, min man har inga spermier alls. Helt oförklarligt. Kärleksbarnet: Vi hade tid för information på första dagen i den här cykeln, och de var redo att sätta igång med en gång, men vi sa att vi kan väl vänta till nästa! Blev nästan chockade över hur fort allting gick med ens. Hoppas ni får tid för info snart!
  • Pillemajsan

    nån som läste aftonbladet igår?tydligen större chans att lyckas med insemination om man gör spolning av äggledarna först..men sånt gör dom inte än va?

  • Pillemajsan

    Hej..Väntar nu på min mens som ska komma den 27:e och då skulle jag ringa RMC och 10 dagar efter mensen skulle jag börja med ägglossningstesten men vad händer sen då?det lät typ som att vi får åka in när det visar stegring och göra Vul men gör man då inseminationen samma dag?

  • Pillemajsan

    hej..synd att ni inte lkyckades på erat första försök men snart kommer ni ha eran bebis..
    vet du hur det är i Linköping dom gör ingen spolning av äggledarna innan insemination va?


    jesset skrev 2008-03-11 11:38:49 följande:
    Kommer göra min 2 insemenering i april...ska bli skönt..fick göra en månadsfri månad...detta är skit jobbigt denna väntan...kram på er..lycka till er andra
Svar på tråden Någon mer som ska göra insemination i mitten/slutet pa mars