• salt

    Någon mer som ska göra insemination i mitten/slutet pa mars

    Vi ska påbörja behandling i nästa cykel (får mens vid den 13:e mars). Först några tabletter, två sprutor innan äl och sedan en spruta för att få ägget att lossa (visst är det bra att man har järnkoll på behandlingen... får gå hem och läsa på vad tabletter och sprutor heter tror jag ). Så mot slutet av månaden är det dags!

    Vi ska få DI, min man har inga spermier alls. Helt oförklarligt.

    Kärleksbarnet: Vi hade tid för information på första dagen i den här cykeln, och de var redo att sätta igång med en gång, men vi sa att vi kan väl vänta till nästa! Blev nästan chockade över hur fort allting gick med ens. Hoppas ni får tid för info snart!

  • salt

    Jo, om de väljer att behandla utan att ge hormoner för äl så har du ju fortfarande en chans. Verkar som om det är olika hur de väljer att göra. Jag har regelbunden mens och äl, men det var ändå ingen diskussion om jag inte skulle ta piller och sprutor... Antar att de verkligen vill vara säkra på sin behandling och inte missa äl.

  • salt

    Någon mer än jag som är absolut toknervös inför allt det här?

  • salt

    Jag hoppas också det tar sig med en gång, vem vill inte ligga inne på förlossningen i julhelgen

    Kommer du kolla din äl-stegring med stickor också? Inte bara göra VUL?

  • salt

    Fusk med er som redan är igång, det är ju faktiskt fortfarande FEBRUARI

    Vad är Nordika? Känner inte igen det. Danmark?

  • salt

    Antar att du tagit din spruta nu. Känns det bra? Lycka till på lördag, spännande för er. Själv känner jag mig väldigt nervös och försöker förtränga tiden som går. Nästa mens (när jag ska på VUL och köpa piller och så) kommer komma som en överraskning.

  • salt

    Jo, jag skulle kolla med stickor, plus att de ska kolla med VUL innan jag tar ägglossningssprutan. Känns som om det är både hängslen och livrem på det här Får erkänna att jag fyller 34 i år. Kanske har med åldern att göra? Jag vill ju inte tro det, men man börjar ju undra... *jag som är så ung*

    Var bor du nånstans? Kan vara kul att veta vilket land du rapporterar från.

  • salt

    Jag har hört att det sker en tydlig förändring redan vid 32, att det är någon slags magisk fertilitetsgräns. Å andra sidan så har jag en bekant som "hoppsan" blev gravid av misstag när hon var 42. Så det är ju inte automatiskt så att man får ligga i som en gnu för att bli gravid bara för att man passerat 32...

    Håller tummarna för oss!

  • salt

    Nu har jag också bokat tid för VUL till början på kommande cykel! Känns inte det minsta nervöst just nu, det var bara ännu en punkt på dagordningen... Hälsade på 3-veckors bebis igår och fick inte alls ihop att vi kanske ska få en sådan vi också?

    Håller en tumme för CuteLilleMyGirl imorgon!

  • salt

    Hoppas att det är riktigt bra karma i den här tråden! Känns bra att det redan kommit ett plus. Jätte grattis CuteLilleMyGirl *suger i mig av din plus-aura* Håller också en tumme för htsny2001!

Svar på tråden Någon mer som ska göra insemination i mitten/slutet pa mars