Inlägg från: densistemohikanen |Visa alla inlägg
  • densistemohikanen

    Någon mer som ska göra insemination i mitten/slutet pa mars

    htsny: du, jag vill inte gratta dig for det kan man val inte gora sahar tidigt, MEN ett gravtest (vad jag vet iallafall)kan inte ge utslag pa andra hormoner an B-HCG. De hormoner som finns i sprutan ar ju LH. Daremot kan ett agglossningstest ge utslag pa graviditetshormoner.
    Hall oss underrattade ! Kanner du nagra symtom?
    En jattekram och lycka till

  • densistemohikanen

    jaha! jag hade inte en aning om att man kunde fa falskt + vid gravtest om man tagit agglossningsspruta....Hade fatt for mig att det bara gallde agglossningstesterna. Men man lar sig nytt varje dag . Jag hoppas trots allt att det ar ett riktigt plus som haller i sig och att din man har ratt!

    Jag ska in for vul pa torsdag. Fattar egentligen inte hur dom planerar pa min klinik. Nar jag var dar sist sa sa gyn att jag skulle ta puregon 75 ui i 6 dagar och sen boka for vul pa den 7:e dagen. Den 7:e dagen infaller pa lordag, pa fredag ar gyn bortrest sa jag far komma in for VUL da jag bara sprutat i 4 dagar! Jaja, man kan ju inte gora annat an att lita pa dom...man lamnar over sig helt i deras hander lixom och det tycker jag kanns tufft ibland.

  • densistemohikanen

    Hej pa er.
    Har vait pa VUL idag och min gyn sag tre blasor som formodligen kommer att vaxa till sig och ett par andra sma som han inte raknade med. Han andrade pa medicineringen och jag ska nu ta 75 ui puregon fram till mandag da jag ska pa nasta VUL. Inseminering blir troligtvis pa onsdag eller torsdag. Men jag ar sa forbaskad nu...kommer ni ihag att min man har daliga simmare, och att han hade oroninflammation och fick ta antibiotika vid var forra insemination?? Nu ligger han har hemma igen med 38,5 i feber. Det ar sa typiskt, han ar ALDRIG sjuk annars!!!

    Tulip och htsny: vi tror pa 3:e gangen gillt for er bada och haller tummarna.

    Anabel: hur gick det pa insemineringen? Haller tummarna jattehart for dig med!

    Karleksbarnet: om jag kommer ihag ratt sa spelar det ingen roll nar man gor forsta agglossningstestet, det viktiga ar att dom man gor efterat gors pa samma tidpunkt pa dagen och att man inte kissat pa 4 timmar

  • densistemohikanen

    Anabel: Kul att det gick bra! Nu kommer en spannande och lang vantan . Jag hoppas att min man trots sina sjukdomar iallafall har ett par friska och snabba simmare kvar till insemineringen. Om det inte funkar blir detta nog vart sista forsok innan ett langre uppehall. Jag orkar inte langre psykiskt sett.
    Htsny: ta inget for givet! Det finns manga som inte plussar forran flera dagar efter BIM. Det kan ju vara sa att nu syns inte + effekten av sprutan men om ett par dagar sa kommer det riktiga +:et!

    Kram pa er

  • densistemohikanen

    Tulip: da insemineras vi pa samma dag!!! Skoj! Var som sagt pa VUL imorse och alla var sa arga...dom var ratt sena oxa for jag fick vanta en timme. Hann knappt satta mig ner i gystolen forrann jag hade VUL pinnen dar inne . Hursomhelst sa hade jag tre blasor - 20mm, 21mm och 25mm. Ska ta pregnyl imorgonbitti och inseminering pa onsdag runt lunchtid. Ar det inte lite lustigt det har - vi ska insemineras samma dag men pregnylsprutan tar vi pa olika dagar...??? Jaja, man forstar sig nog aldrig pa detta helt och hallet - det viktiga ar val att gynekologerna gor det .

    Hur gar det for er andra?
    Vi hors snart igen

  • densistemohikanen

    htsny: jatteledsen for din skull. Tyvarr sa maste vi ha ett stort lass med talamod och styrka for att fa det efterlangtade + et. Under tiden sa far vi skriva av oss har. Jag tror att ni gor alldeles ratt i att gora ett litet uppehall. Da kan ni samla styrka och kroppen aterhamtar sig bade mentalt och fysiskt.

    salt: hoppas att mensen skyndar sig sa att du kan satta igang.

    Jag gjorde inseminationen som planerat idag. Precis som forra gangen sa visade det sig att min mans simmare ar missbildade och inte simmar bra. Formodligen ar det darfor jag inte blir gravid. Gynekologen sa att om det inte gar denna gang sa ar det basta att gora IVF nasta gang. Jag tror att vi gor ett uppehall istallet.
    Ar det forresten nan som vet hur lange de "tvattade" simmarna overlever i livmodern?

    Tulip: hur gick det for dig?

  • densistemohikanen

    Hej kayo1 och valkommen!
    Om inte min mens kommit tidigare sa ska jag testa pa den testdag som gyenkologen foreskrev, dvs 14 dagar efter insemination. Om du vill vara helt saker nar du testar dig kan du ju ta blodprov istallet, dom ar 100% sakra. Annars, om du haller ut, sa kan du ju vanta tre veckor (men det brukar vara svart )

  • densistemohikanen

    karleksbarnet: efter inseminationen kande jag ingenting. Jag kanner mig iochforsig lite svullen om magen men tror att det beror pa agglossningen. Pa mina tva inseminationer har dom alltid kollat med UL, fast jag har ju da gjort hormonstimuleringar och inte anvant mig av agglossningsstickor. For att bli gravid ska man ju ha sex strax innan, under eller strax efter agglossning skett. Detta beror pa att agg och spermier har en viss livslangd inne i livmodern. Sa visst, om du blir gravid kan det bero antingen pa inseminationsspermierna eller sex spermierna . Jag hade sex samma dag som inseminationen for jag tyckte att jag kande av agglossning pa kvallen hihi!

    Kayo: lycka till. Vi haller tummarna for dig. For min del later det ju som att insemination kan vara ett bra alternativ! men det ar ju alltid lakarna som avgor.

    Kram pa er och trevlig helg

  • densistemohikanen

    Tulip: hoppas nu att dina svullna brost ar ett gott tecken! Jag har da aldrig fatt svullna brost efter pregnylsprutan iallafall, och manga har jag tagit...Fast vi alla reagerar ju olika forstass. Den enda gangen min gyn borjade prata om risken med flerbord (och da pratade han om trillingar och inte tvillingar) var nar jag hade 4 aggblasor, och da blev jag ju inte gravid.
    Jag tyckte faktiskt inte att det verkade som att gynekologen trodde att det skulle bli nat denna gangen heller. Efter att han last upp resultatet pa min mans spermaprov sa han direkt att om det inte blir nat denna gangen sa ar nasta steg IVF... Menmen, hoppas gor man ju alltid in i det sista.
    Ett agg racker ju gott och val sa nu ar det bara att vanta, men usch vad det ar drygt!!!

  • densistemohikanen

    Anabel: du ar val langst kommen nu (om jag inte missat nan)...vi hoppas innerligt pa ett plus!!! Det ar val inte manga dagar kvar till testdagen nu?
    Tulip, Kayo och Karleksbarnet: vi ska se till att det blir annu fler plus pa denna traden. Vi far helt enkelt sta ut med att vanta... Jag kanner da inte av ett enda symtom (som vanligt) men det ar val lite tidigt an forstass.
    Salt: hur gar det for dig? Har din mens kommit igang?

    Kram pa er och hall ut i dessa vantans dagar!

Svar på tråden Någon mer som ska göra insemination i mitten/slutet pa mars