• EliasCL

    när dör bebisen

    Jag läser lite om avbruta grav. Och läser att de första tabletterna man tar i munnen att det är de som stannar av graviditeten. Jag har frågat min barnläkare mycket noggrant om detta och hon har sagt att det är tabletterna de stoppar upp vaginalt är de tabletterna den dör av. Så måste det vara för jag kände min bebis sparka efter första tabletten.

  • Svar på tråden när dör bebisen
  • EliasCL
    Svar på #2
    Läkaren sa att det var de första tabletterna som gjorde så att man började öppnade sig, du vet kroppen förberedde sig för en förlossning. De andra tabletterna gjorde så att bebisen dog. Jag kände min ängel uppe på sjukhuset efter de vaginala tabletterna han gjorde som en lite kullerbytta kändes det som sedan sjönk han ner och blev stilla. Usch vad tråkigt det känns när jag skriver så. Stackars liten. Tycker så synd om honom att han inte fick en chans han med.
  • EliasCL
    sweetgirl89 skrev 2008-03-18 22:44:25 följande:
    om man får fråga varför var ni tvungna att avbryta graviditeten när ni kunde känna bäbisen och så? typ om det va missbildningar eller nåt sånt
    Bråck i hjärnan hade min Elias
  • EliasCL
    Svar på #21
    Min Elias levde efter första tabletten. Kände honom tydligt hela tiden och efter de vaginalatabletterna och förmodligen precis innan han dog gjorde han (kändes det som)en kullerbytta. Sedan rörde han inte på sig ngt mer.
    Men det kanske är olika.
  • EliasCL
    Supermamman83 skrev 2008-03-20 09:02:21 följande:
    vill bara dela med mig lite våran wilmer dog inte av tabletten visst blev det lungt på kvällen i magen den fredagen jag tagit tabletten trodde att han sonmat men lördag kväll drog han igång och sparkade och sparkade ringde till gyn och grät men det var ingen fara för han skulle inte överleva förlossningen som hon sa.på morgonen när vi kom in och jag fick tabletten sparkade han på det sista sparkarna var hårda kom runt kl 11 han är född kl 13 ca, jag fick honnom i ett bäcken  barnmorskan skrek på mig att jag inte fick titta flera gånger nu i efterhand undrar man ju varför???det som jag tyckte var ledsamt var att jag inte fick hålla honnom direkt och om han hade levat när han föddes vad hade det gjort om han fått ligga på mitt varma bröst och somnat in???????istället fick han ligga i ett kallt bäcken.blir arg och lessen.
    Vad konstigt att hon skrek att du inte fick titta.
    Nu när jag tänker efter så när Elias kom ut så skymde barnmorskan lite för min sambo så han inte kunde se. Hon lindade in honom snabbt i handuken och gick ut med honom. Undrar om de gör så utifall de skulle leva? Och andra sidan sa hon så tydligt att han dör innan han kommer ut. Men så kanske de bara säger det kanske finns undantag och det lever? Eller är det för att de vill kolla först och göra de lite rena först för att man ska få en så bra bild av bebisen som möjligt?
Svar på tråden när dör bebisen