• svensdotter

    Pinsamma fisar

    Här kn man berätta när det var som pinsammast..
    när man verkligen inte kunde hålla sig..
    NÄr man trodde det skulle bli en smygaremen istället
    visslade det så glatt från rumpan
    :)

  • Svar på tråden Pinsamma fisar
  • svensdotter

    ahahahaaa... gud vad jag äslakr fishumor hahaaaa
    jisses vad jag skrattar

  • No way

    En till... Samma före detta sambo har en tarmsjukdom så han blir akut skitnödig. Vi skulle ta en promenad en kväll och sa till han att ta med dassapapper men nedå vi skulle inte va borta länge.

    självklart blev han bajsnödig och smet in i en buske. Jag stod och rotade i väskan efter något att torka med när en gubbe går förbi och är på väg in i buskarna för att leta efter sin katt.. samtidigt som jag försökte avleda gubben smattrade det för fullt inne i busken


    *Kärlek*
  • BROCCOLLI
    Bikerbitch skrev 2008-03-20 23:47:24 följande:
    jag och mamma gick på yoga!Läraren var väldigt noga med att det skulle vara knäpptyst. Vi skulle krångla in oss i nån svår övning med benen över huvudet. Vi ligger så tysta en minut ca sen hör man bara en LJUDLIG lång prutt.  Kollar mig omkring och en stackars tant är knallröd i huvudet Jag och mamma tittade på varann och skrek av skratt.. sen blev vi utslängda
    Pinsamt för damen! Detta påminde mig om när jag var på yoga förra veckan... Detta gäller ingen fis, utan rädslan för att göra en musprutt... Vi skulle göra en ny övning där man har hela tyngden på skuldrorna, när man liksom lyfter upp baken och sen sträcker benen över huvudet - jag kunde inte alls ta i som jag brukar på yogan för jag var LIVRÄDD att jag skulle göra en musprutt , jag kände liksom att det kom luft in i... ja, ni vet var! Så ner benen skulle tas ner igen spände jag mig allt jag kunde för att undvika det, och som tur var blev det ingen musprutt. Jag hade dött om det blivit nåt!!! Hur 17 kan det komma in luft när man gör såna här rörelser?

    Himla kul tråd, sådana här behövs i dagens stela klimat, älskar pruttämnen!
  • No way
    BROCCOLLI skrev 2008-03-21 00:13:53 följande:
    Pinsamt för damen! Detta påminde mig om när jag var på yoga förra veckan... Detta gäller ingen fis, utan rädslan för att göra en musprutt... Vi skulle göra en ny övning där man har hela tyngden på skuldrorna, när man liksom lyfter upp baken och sen sträcker benen över huvudet - jag kunde inte alls ta i som jag brukar på yogan för jag var LIVRÄDD att jag skulle göra en musprutt , jag kände liksom att det kom luft in i... ja, ni vet var! Så ner benen skulle tas ner igen spände jag mig allt jag kunde för att undvika det, och som tur var blev det ingen musprutt. Jag hade dött om det blivit nåt!!! Hur 17 kan det komma in luft när man gör såna här rörelser? Himla kul tråd, sådana här behövs i dagens stela klimat, älskar pruttämnen!
    Haha oftast då dem kommer. När man gör allt man kan för att de inte ska komma
    *Kärlek*
  • Aisha
    Nona75 skrev 2008-03-20 23:26:17 följande:
    Oj, har en topp 3 i fis-maraton1) I stallet när jag var runt 10 år, skulle släppa en smygare men den ekade genom gångarna och kompisen sprang upp och skrek "fyyyy va´äckligt!!!" så att INGEN kunde undgå vad jag gjort2) Pratade med en kille i telefon och råkade släppa en riktigt gnällig fjutt. Han frågade vad det var som lät och jag skyllde på katten3) På en träbänk på gymnasiet trodde jag att jag kunde smyga igen, men fjutten smattrade som kulor på ett marmorgolv mot träbänken och det gjorde faktiskt RIKTIGT ont i baken må jag säga. AJ!
    Hahahahahaha skrattar såååååå mycket åt 3:an ahahahha
  • Fru Gustavsson

    Jag bara undrar vad det är för livsfarliga ämnen i vissa brakskitar. Ska inte nämna några namn men en viss persons underkläder hänger i stora revor där bak och jag fattar verkligen inte vad man måste ha ätit för kryptonit för att åstadkomma sådan skada???


    Min nyföding ska börja dagis i mars, vart tog tiden vägen???
  • svensdotter

    skrattar....bönor o ägg brukar väl kunna ha någon form av fråtnng..iaf känns det som det på lukten

  • 83Lovika

    chefen på mitt jobb hostade till när hon stod o pratade med några av oss här i veckan.
    Samtidigt som hon hostade kom en stor o ljudlig prutt ut. Hon skämdes ordentligt haha.

  • Chilimon
    83Lovika skrev 2008-03-21 09:40:33 följande:
    chefen på mitt jobb hostade till när hon stod o pratade med några av oss här i veckan.Samtidigt som hon hostade kom en stor o ljudlig prutt ut. Hon skämdes ordentligt haha.
    Jag nös en gång inför större delen av släkten och samtidigt kom världens fjärt, jag och min pappa började att asgarva och vid varje HA råkade jag släppa mig. Snacka om att jag inte kunde hålla tätt i baken den dagen

    En annan gång när vi var på en campingbadplats (givetvis var det massor av folk där) så satt jag på bryggan och kände att jag behövde fisa. Jag spände ihop skinkorna allt vad jag kunde men fisen smet ändå. Och den skrek så länge den levde
    What if God smoked cannabis?
Svar på tråden Pinsamma fisar