Inlägg från: v i r r a |Visa alla inlägg
  • v i r r a

    Tips till alla som vill bli gravida...

    Men WOW! Jag har ju såna hemma som jag fått av min egen "trollpacka" till mor! Dock inte för att lättare bli gravid utan hon tyckte bara att jag borde äta eftersom de innehåller mycket nyttiga ämnen. Jag har inte ätit dom... hmm... Har BIM på fredag och har det inte tagit redan vet jag en tjej som kommer att käka dom!

  • v i r r a

    Hej hopp alla! Jag fick det här tipset precis när jag väntade på mensen efter försök nr. 1. Nu har den kommit så nu knaprar jag också Glandin!

  • v i r r a

    Tjingeling alla!

    Kikar in och uppdaterar lite... Jag hade äl den 15e och fick då utslag på ÄLtest. Är på BIM -4 idag och har just testat på skoj med ett ÄLtest jag hade kvar. Fick klart utslag men ett svagare teststreck än referensstrecket (lika som vid ÄL då jag inte heller fick ett lika starkt tesstreck som refstrecket). Den 18e testade jag också och då var det absolut inget streck alls som syntes. Jag är lite... hispig just nu faktiskt. Jösses! Tänk om jag är gravid

    Fast jag vet ju att man kan få utslag på ÄLtest även om man inte är gravid eller har ÄL. Vet inte hur vanligt det är dock... Nervöös!!!!

  • v i r r a

    zingo74 Jag köper test i morgon men vet inte riktigt när jag testar. På tisdag kanske... självklart uppdaterar jag!

  • v i r r a

    Uppdaterar: Tog ett CB gravtest men testet var trasigt! I alla fall fick jag inget kotrollstreck i rutan. Har ett till men det sparar jag till i morgon...

Svar på tråden Tips till alla som vill bli gravida...