• Takhiza

    Ska man få bada toppless i badhus???

    Om man skulle få bada toppless skulle alla män få stånd. :P Visserligen bra om man inte har någonstanns att hänga handduken kanske men nej, jag tycker gott att man kan behålla toppen på.

  • Takhiza
    morotsland skrev 2008-03-28 15:36:48 följande:
    Alltså, seriöst, om det ens existerar "snuskhumrar" som är besatta av kvinnobröst kan de ju lika gärna hänga på badhus redan nu, enda skillnaden är ju en liten tygbit på bröstvårtan. Annars finns det ju porr som lär vara mer lockande än lite hängstrutar i en simbassäng.Jag tycker era uttalanden är lite mansfientliga faktiskt, män är inte i allmänhet några sexuella monster som går runt och är snuskiga bara för att de råkar få se ett naket bröst.
    Mansfientligt vet jag inte, jag brukar kalla det humor.
    Takhiza skrev 2008-03-28 15:31:37 följande:
    Om man skulle få bada toppless skulle alla män få stånd. :P Visserligen bra om man inte har någonstanns att hänga handduken kanske men nej, jag tycker gott att man kan behålla toppen på.
  • Takhiza
    Pormoicheia skrev 2008-03-28 15:38:10 följande:
    Tror inte alla skulle det Möjligen många, men inte alla.Jag menar.Blir du blöt i trosorna av att se en penis eller en mans-rumpa?Jag är bisexuell, men inte faen blir jag kåt av att vara omgärdad av nakna kvinnor i duschen.
    Nää jag personligen skulle inte bli upphetsad av att se en naken man. Tycker mans kroppen generellt sätt är ganska ful. Skulle jag börja taffsa så ja jo, men de sparar jag åt min man.
  • Takhiza
    Miii skrev 2008-03-28 15:40:21 följande:
    på en badstrand kan ja inte säga att jag bryr mig så särskillt mycket om någon är toppless.. Men inne i ett badhus behåller man toppen på.De blir för inpå varandra o ja tänker inte bara på gammla gubbar eller killar som skulle få stånd bara för att de såg en tjej toppless. Men ja tänker oxå på små barn o små pojkar.. De blir väldigt konstigt o för inpå på något vis inne på ett badhus.. O de här med att de ska va jämnställdighet har gått för långt för länge sen.. De är ju löjligt med alla små stridigheter o saker man bråkar om o påstår att de handlar om jämnställdighet..
    Håller med!
  • Takhiza
    morotsland skrev 2008-03-28 15:41:13 följande:
    televinken: Som du och en del resonerar låter det ju som att alla män är sexuellt okontrollerade galningar som blir kåta på alla av kvinnokön hela tiden. Bäst vi skaffar burka allihopa.
    Jag tror inte folk menar det så seriöst som du tar det.
  • Takhiza

    Jaja men om de ska vara gemställdhet gentimot männen kan ju alla bada nakna i såfall. Varför ska man skyla vissa delar av kroppen men inte andra i såfall? Bröst ses som sexuellt av de flesta män, kolla på en porrsida om någon är osäker, så om kvinnor då ska springa runt med tuttarna hängandes ute på badhus kan ju männen skyla snoppen men låta bollarna hänga ute, eller?

  • Takhiza
    SofiaEmmy skrev 2008-03-28 15:48:17 följande:
    ....***hihihi***.... var finns porrtidningen med killarnas bollar.... ???.... den skulle jag vilja se....
    Nej men porrtidningar med hela könet. Jag menar, varför "bara" ha brösten ute. Allt eller inget i så fall! :P

    Och om inte så: Kvinnor får vara toppless om killar få ha bollarna ute, så blir de "gemnställdhet" Vi täcker vårat kön, de täcker deras.
  • Takhiza

    Hela konceptet med "jämnställdhet" har helt spårat ut ändå. Vi kommer aldrig bli helt jämsntällda de andra könet, då skulle vi ju få modifiera om våra kroppar till sist så alla såg ut som varandra.

    Face it! Män och kvinnor ÄR olika

  • Takhiza
    Lyckoprinsessan skrev 2008-03-28 15:55:55 följande:
    Klart vi är olika men varför skulle vi inte kunna bli jämställda?
    Därför att folk aldrig kan sluta i tid och för att en kvinna inte fungerar som en man och tvärtomt, rent genetiskt.
Svar på tråden Ska man få bada toppless i badhus???