Inlägg från: Flutterby |Visa alla inlägg
  • Flutterby

    Irriteras du av Glassbilens trudilutt musik?

    Själv bryr jag mig inte, men sonen blir ibland hysteriskt rädd när han hör den och det är _inte_ roligt! De stannar precis utanför vårat hus, så jag har fått ringa och be dem sänka volymen, ett tag flyttade de på hållplatsen också, men nu är det någon ny som kör. *suck* Det värsta är att den hörs så länge, redan när den är på andra sidan byn hör vi den, dessutom kommer den så sent, oftast inte förrän vid 21-tiden. Lagom kul om den väcker sonen då och får honom att gallskrika!

  • Flutterby
    snart3barnsmamma skrev 2008-04-08 09:50:42 följande:
    förstår dig helt o hållet...hur ofta kommer den? Är det inte varannan vecka, det är ju ganska ofta isf
    Jo, varannan onsdag är det här. I morgon är det dags!
  • Flutterby

    När vi var små hittade jag o min bror på en egen sångtext till Hemglassbilsjingeln: "kom hit o köp glas, kom hit o köp glass, din dumma elefant!"

  • Flutterby
    snart3barnsmamma skrev 2008-04-08 10:09:06 följande:
    bara o stålsätta sig...suck
    Jaha, i går kom den alltså och lilleman blev jätterädd och ledsen. Vi gick ut, för att visa honom att den inte är farlig, men han bara grät. Killen som körde blev lite lätt chockad tror jag. Han sa att han redan skruvat ned volymen, men att han i fortsättningen ska sänka ännu mer och stanna lite längre bort på gatan! Bra! Hoppas han kommer ihåg det! Det var nog bra att han fick se hur rädd vår son var, då minns han kanske det nästa gång!
Svar på tråden Irriteras du av Glassbilens trudilutt musik?