Inlägg från: The Bumblebee |Visa alla inlägg
  • The Bumblebee

    ~*~ APRILmammorna 2006 ~*~

    Del 6

     VÄLKOMNA att fortsätta prata om våra viljestarka 2-åringar, Babybusiga som 17 och med stor aptit på livet!
    (¯`°?.¸.?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?. ♥Aron♥ & ♥Elmer♥ .?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?.¸.?°´¯)
  • Svar på tråden ~*~ APRILmammorna 2006 ~*~
  • The Bumblebee

    Du har en fantastiskt söt son minisnutten! Hann ju aldrig kommentera i gamla tråden


    (¯`°?.¸.?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?. ♥Aron♥ & ♥Elmer♥ .?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?.¸.?°´¯)
  • The Bumblebee
    JohPet skrev 2008-05-15 08:27:12 följande:
    Här har det varit lugnt ett tag Man har ju inte tid nu i det fina vädret
    Ja, verkligen lugna gatan här.
    Jag är så totalt uppe i bröllopsplanering och panik över att skolan blir lidande - så det enda forum som jag lyckas uppdatera mig med är BT.

    Hoppas att allt är bra med er alla!
    (¯`°?.¸.?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?. ♥Aron♥ & ♥Elmer♥ .?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?.¸.?°´¯)
  • The Bumblebee

    Kesso:
    Ja det är vi som ska gifta oss. Den 7 juni smäller det å jag har en massa saker att göra tills dess! Känns så stressigt nu, men samtidigt roligt förstås.
    Sambon kom med en trevande fråga ang. syskon(!) igår kväll - så nu känns livet ännu roligare! Var inte så säker på att han var inne på samma linje som mig, men titt som tätt så märker man att vi tänker skrämmande lika.


    (¯`°?.¸.?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?. ♥Aron♥ & ♥Elmer♥ .?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?.¸.?°´¯)
  • The Bumblebee
    Bella B:
    Gud så roligt med Barcelona! Du får köpa dig en stilren regnkappa och njuta ändå - om det nu skulle vara så illa att det regnar hela tiden.

    Milea å Elmer verkar vara så lika (är väl den 18:e april som spökar fortfarande... ) han ska oxå göra allt själv. I morse fick han stå i 15 minuter och smöra sin limpa själv...för jag orkade inte diskutera eller ta ett utbrott. Han säger "Min göra - näe mamma!" och puttar bort mig när jag erbjuder min assistans.

    Jo, jag har ju varit bebissugen sen Elmer var 6 månader typ. När vi pratade om detta igår så verkade sambon helt plötsligt förvånad. Eller han frågade "Har du börjat fundera på syskon?" och jag sa "Har jag nånsin slutat?" åsså spelade han väldigt brydd Å bad om ursäkt för att han kastade av mig lite senare på kvällen (ja ni vet när vi gjorde det här som ibland generar småsyskon Räcka ut tungan) Han ville spara det lilla extra till bröllopsnatten... Så vi får väl se vad som händer. Jag gillar ju inte att planera sånt här - men nu har jag längtat så länge att planeringen tom börjar kännas kul.

    Klänningen är beställd från Kina genom en svensk tjej. Har suttit å chattat om den idag - den är inte färdig men så när som. Bloggar lite smått på Bröllopstorget om nån är intresserad: www.brollopstorget.se/Bloggar-3-49/b654.html
    Bilder får ni se efter bröllopet - finns en del nyfikna ögon och jag vill inte att mina vänner ska se klänningen innan.
    (¯`°?.¸.?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?. ♥Aron♥ & ♥Elmer♥ .?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?.¸.?°´¯)
  • The Bumblebee
    Sefyria:
    Roligt att se bilder på Sabina! Vilken liten sötnos. Men vart finns de nya bilderna på Sebbe då

    Skoj för dig att få planera bröllop nr.2 - med samma karl t.o.m! En lyx inte alla får vara med om.

    Ja, du har ju varit med om mina turer fram å åter de senaste åren - tänkte på det här med syskonverkstad. Det är så fantastiskt skönt att det kom ifrån min sambo (måste snart lära mig skriva make ) nu. Jag längtar nåt fruktansvärt

    Elmer är blyg emellanåt. Om det kommer nya människor, lite äldre barn eller vuxna. Han gömmer sig bakom benen och vill upp i famnen. Det går över ganska snart.
    (¯`°?.¸.?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?. ♥Aron♥ & ♥Elmer♥ .?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?.¸.?°´¯)
  • The Bumblebee
    Camellis:
    Jag har inga goda råd att ge. Hoppas att andra i tråden med erfarenhet svarar sen Jag undrar oxå lite - funderar hur det kommer att bli om/när Elmer blir storebror...
    Aron var ju så pytte när han blev storebror så vi har inte märkt av nånting sånt där. Han var bara gosig och försiktig, inga tjuvnyp alls. Det var först när Elmer blev så stor att han kunde ge igen, som Aron gjort taskiga saker. Och numera slutar det oftast med att Elmer är den hårdhänta...

    Gaah! 10 dar till bröllopet! Har fortfarande inte fått min brudklänning - kan ni tänka er paniken som infinner sig ibland. Jag är faktiskt chockerande lugn med tanke på hur illa det blir OM klänningen inte passar när jag får den. Den skickas med företagspaket från Stockholm idag - nåde posten om den inte hinner fram innan helgen!
    (¯`°?.¸.?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?. ♥Aron♥ & ♥Elmer♥ .?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?.¸.?°´¯)
  • The Bumblebee

    Idag blir jag fru!!! Borde verkligen sova nu - men eftersom jag är en "i sista minuten"-tjej så har jag förstås fixat tills sena nattimmen.

    Nu ska jag dock sova och hoppas att lite bröllopsnerver gör sig påminda imorgon bitti. Än så länge har jag bara haft lite panik (och varit grymt stressad) över att saker å ting inte ska bli bra - eller fixade i tid.

    Kram på er alla - om 14 timmar är jag fru Sjöström


    (¯`°?.¸.?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?. ♥Aron♥ & ♥Elmer♥ .?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?.¸.?°´¯)
  • The Bumblebee
    Tusen tack alla!

    Vi hade verkligen en helt underbar dag! Till att börja med det bästa väder man kan tänka sig. Inte så där jobbigt varmt (kring 30°) som det var dagarna innan, å inte regn som igår - utan alldeles lagom varmt och skönt. Maken tyckte iofs att det var lite för varmt...å då var han ju lite varmare klädd än mig oxå

    Vi valde en lite gladare (inte en av de traditionella som man börjar gråta direkt av ) intågsmusik. Min syster å hennes kompis som spelar folkmusik (blockflöjt å fiol) spelade under hela vigseln. Bestman A läste sin text så fint å brudparet klarade av att säga löftena utan att bryta ihop i gråt eller skratt

    Det lilla minuset (om man nu ska tänka så... ) var väl att mormor å co. glömde att ta med Elmers älskade napp till kapellet (plus att han med facit i hand var vrålhungrig...) så han satt på pappas arm gastandes "mapp, mapp, MAPP!" ett tag mitt under ceremonin. På filmen lär man se en nervös brud som sedan övergår till förbannad... "Hämta nappjäveln!" var vad jag tänkte och jag tror att det syns ... Morbror fick ta ut lilleman å leka utanför - sen var allt frid å fröjd igen.

    Tack vare en helt fantastisk toastmadame (kursare å kompis till mig) så blev festen lika fantastisk. Vilka underbara och påhittiga vänner vi har! Maten var supergod å tårtorna likaså. Vi skippade brudvalsen *oops* Maken ville verkligen inte, å eftersom det inte var så viktigt för mig så insisterade inte jag heller.

    Smågrabbarna var med till framåt 21-22 på kvällen, sen åkte mormor hem med dem. Elmer slocknade på tv-soffan med en gång då Sen hade han iofs gått i sömnen å öppnat ytterdörren men annars hade allt gått bra.
    Vi resterande skara partade på till klockan var otta. Jag var tvungen att slänga av mig min underbara brudklänning efter några timmars shake:ande på dansgolvet - tur att jag hade nåt i reserv Sedan spenderade jag å maken bröllopsnatten på en gammal herrgård - inte i sviten dock utan i B&B-avdelningen som var nog så lyxig för att vara B&B. Vi gick å la oss till soluppgången å åt frukost på altanen som var alldeles nere vid vattnet(havet). Otroligt vackert och stämningsfullt.

    Kanske ska berätta vad jag fick i morgongåva oxå...en fiol!
    (¯`°?.¸.?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?. ♥Aron♥ & ♥Elmer♥ .?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?.¸.?°´¯)
  • The Bumblebee
    Vad härligt att läsa om Era 2-åringar!

    I festprogrammet på bröllopet, hade svägerskan samlat lite info från mig å maken. Bl.a: Beskriv varandra med 3 ord t.ex. Sedan frågor som: Vem är mest romantisk? Osv.
    Sista frågan var: Vem bestämmer egentligen som bestämmer hemma hos er?
    Bruden svarade: JAG!
    Brudgummen sa: Inte är det då jag... Det måste vara Elmer!

    Säger rätt mycket om hur vår lilla grabb styr. Var å varannan dag har varit "en mindre bra dag" på dagis som de uttrycker det. Det betyder att han har fått små utbrott som ingen kunnat förutse och avleda. Han måste få vara arg klart - sen är allt bra igen.

    Värsta stunden på dygnet är om blodsockret är lågt (om han är hungrig alltså) då hjälper INGENTING annat än att med alla medel försöka få i honom mat. Det kan betyda att man först måste stoppa i honom en söt yoghurt, sockerbit(!) eller nåt annat så blodsockret = humöret stiger så pass att han kan lugna sig och börja äta av den vanliga maten. Det är sen inga problem att få i honom middags- eller lunchmat, bara han inte är för trött. Han provar numera på det mesta i matväg och äter med god aptit.
    (¯`°?.¸.?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?. ♥Aron♥ & ♥Elmer♥ .?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?.¸.?°´¯)
Svar på tråden ~*~ APRILmammorna 2006 ~*~